Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malacký okruh za rozhľadňou a zimujúcimi vtákmi

Diskusná téma K článku: Malacký okruh za rozhľadňou a zimujúcimi vtákmi

Človek sa stále dozvedá niečo nové. Vďaka tomu, že si ku mne do práce prišla prevziať OTO 24 vrcholov MK BSK jedna turistka, dostal som sa do mimopracovnej debaty s technikom kontrolujúcim náš kamerový systém. Pochválil sa mi, že so skautmi plnia odznak návštev rozhľadní na Slovensku i v Čechách a po splnení podmienok z odznakov si vyskladajú mapu Československa. Zaujalo ma to, avšak po vzhliadnutí, koľko si organizátor účtuje za každý krok peňazí, rozhodol som sa ich len navštíviť. Z 31 v západoslovenskom regióne som mnohé navštívil, a tak voľba padla na rozhľadňu Vŕšok za Kostolišťom.

Miroslav Svitek

Martin, momentálne sa tie Volavky biele pasú pomaly na všetkých poliach kade chodím. Kamaráta tak doplietli, že v decembri tvrdil, že videl bociany.

Martin knor

Vlani som videl vela husi na zamrznutej nadrzi Petrova Ves. Chcel som sa Ta spytat, aky je rozdiel medzi belusou velkou (pisali o nej na Senianskych rybnikoch) a volavkou bielou. Ale napadlo ma prv pozriet Wikipediu a su to iba 2 mena jedneho vtaka! Cudne.

Pred 1.5 rokom som siel z Malaciek do Zahorskej Vsi okolo tych vacsich rybnikov. Pacilo sa mi to. Kvitli tam zaujimave kvetiny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov