Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tri mrazivé noci

Diskusná téma K článku: Tri mrazivé noci

Nie tak v dávnych časoch bolo v horách okrem salašov a senníkov množstvo malých domčekov, ktoré slúžili pre lesných robotníkov. V niektorých lokalitách sa ešte zachovali, ale väčšinou prišlo k ich úpadku a zániku. Bolo to spôsobené tým, že sa postupne výrazne zredukoval počet lesných pracovníkov.

Martin knor

Moje nervy. Po 3 prebdenych nociach taka streka.
Ja som v chatkach ci senikoch nikdy nespaval. Ked som bol mladsi a mal som dost sil, vlacil som so sebou stan so spacakom a karimatkou. No teraz by mi uz aj jedlo na 2-3 dni bolo pritazke, tak chodim na jednodnovky. U nas je civilizacia odvsadial blizko.

Pavel Forgáč

Som rád že sa článok páčil :). A to som ešte nespomenul, že to bola celkom dlhá trasa. Bez ohľadu na všetky ostatné túry, čo som absolvoval si hovorím, že toto bola asi najťažšia v živote akú som prešiel. Ďalší deň neviem či by som dal. Už som bol celkom KO. No a ten požiar to bola už len taká čerešnička na torte :).

Daulagiri

Tak 3 noci nespať a navyše ešte mrznúť a pomedzi to šliapať, to neviem či by som dal. Zrejme by som to zabalil skôr. A ako bonus požiar. To sú teda zážitky chlape :-)

Matobee

Pavel fúú, 3 noci nespať a potom 35 km, dosť drsné. Asi by som na tretí deň niekde v lese zdriemol na 2 hodinky. Hehe.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov