Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hermanovský okruh a Šimonka

Diskusná téma K článku: Hermanovský okruh a Šimonka

Napriek tomu, že mám okolie Hermanoviec nad Topľou dosť podrobne prechodené, tak som samotný Hermanovský okruh nikdy nešiel celý. Vždy to bolo len v spojení z inou trasou. Raz to však muselo prísť, a tak som využil pandémiu, aby som si to mohol v pokoji uskutočniť.

Martin knor

Hmm. Tento rok by som sa opat chcel po case pozriet do Slanskych vrchov. Snad mi to vyjde.

Matobee

Marián pekné, neskorojesenné putovanie tvojím obľúbeným pohorím s malým nádychom zimy na Šimonke. Spomenul som si na pár miest, ktorými som prechádzal v lete pri prvej návšteve tohto pohoria, najmä na kamennú kaplnku, Grimov laz a samozrejme Šimonku. Postriebrená vyzerá skvele. Tak isto pohľady na Oblík nikdy neomrzia. Pekné zábery.
Verím, že sa do Slanských vrchov takto v neskorej jeseni raz vyberiem.

Pekm

Turistika v sychravom obdobi ma svoje caro a ten bonus ladu na Simonke bol velmi putavy.

Zaciatkom aprila sa chystame na E8 z Presova az do Slovenskeho Noveho Mesta. Chceli sme povodne spat na altanku v casti Grimov Laz ale pocul som, ze je spadnuty. Mate niekto nejake aktualne info? A vraj ani voda sa neda nabrat lebo sice studna je ale nie je ako spustit do studne flasu.

Neviete niekto nejake akutalne info o altanku a studni v casti Grimov Laz?

Dik.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Sosal k článku: Chata Volovec Nevíte prosím, zda je chata funkční. Uvedené číslo nikdo nezvedá, jen přijde automatická SMS, že zavolá později. Ale už nikdo nezavolá ani nereaguje na SMS. Ch …

+ 60 ďalších príspevkov