Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Semeteš – Vrchrieka – Husárik – Čadca

Martin knor

Pekne. Toto som siel iba napeso. V zime to vypada tusim este lepsie.

Bdel

Ja som sa tam vyskytoval zhodou okolností dva dni pred autorom. Po rokoch odkladania a čakania na ideálne podmienky /úprava a počasie/ som prešiel trasu Husárik-Čertov. Je to určite /a bezkonkurenčne/ najkrajší bežkársky prechod na Slovensku.

Matobee

Zdeno skvelý článok a krásne zábery zimných Kysúc. Super, že pribudla aj nejaká bežkárska túra túto zimu. Dobre ste si dali do tela. Cítiť z textu, že to tu máš dosť rád.
Na tomto hrebeni po Jakubovský vrch som už pár krát bol a veru na bežky aj bike je skvelý. Bohužial, dosť často aj pre štvorkolky a Jeepy.

Zhodou náhod som sa na druhej polovici vašej trasy vyskytol 3 dni pred vami. Avšak na pešo a v opačnom smere, z vlaku z Čadce. Trošku som si, už mi známu červenú magistrálu oživil zbehmi do zasneženého Zákopčia. Bol to skvelý, zimný týždeň aj keď počasie na Kysuciach často mierne sklame. Aspoň mňa, hehe. Na väčšine Slovenska bolo v čase mojej návštevy Kysúc krajšie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov