Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh cez štyri skalnaté vrcholy Malých Karpát

Diskusná téma K článku: Okruh cez štyri skalnaté vrcholy Malých Karpát

Málokedy sa mi podarí bez detí vybehnúť na túru. Keď už idem, väčšinou sa snažím vybrať túru, ktorá je výhľadová. A samozrejme dĺžkou náročnejšia. Tentoraz ma zlákal neznámy neznačený kopec, po ktorom som dlho pokukovala - Starý plášť. Okolo neho sú ďalšie, známejšie výhľadové kopce - Kršlenica, Čierna a Jelenia skala. Povedala som si, že ich skúsim všetky prejsť v rámci jedného dňa.

Martin knor

Ten "kochaci" obrazok je super. Takto som vyhlad este nefotil.

Inac, takmer na vrchole Ciernej skaly je pomerne velke skalne okno.

Daulagiri

Pre mňa stále v podstate úplne neznáme končiny aj keď pred pár rokmi sme šli s partiou okolo. Počasie nám však nevyšlo, bolo daždivo a hmla a vyhliadkové kopce sme vynechali.
Páči sa mi úvodná fotka k článku, Hanka robí dobrú mierku tým skaliskám. Na niektorých fotkách vidieť rozsiahle vysušené lesy, minulý rok bol v tom extrémny.

Tomas Vohlarik

pekna trasa Danka, po tom Starom plasti poskulujem uz dlhsiu dobu, ked sa zazelena tak sa tam pojdem prejst.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma