Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dokončenie senníkov pod Krstou horou

Diskusná téma K článku: Dokončenie senníkov pod Krstou horou

V lete 2021 sme začali renovovať senníky pod Krstou (oficiálne Tlstou) horou a vlani sme projekt úspešne dokončili, keď sme zrenovovali horný senník pri strmom chodníku, ktorý domáci volajú “Hore károm”. Oba objekty slúžia nielen turistom ako útulne, ale zároveň ide o pamiatky ľudovej architektúry, keďže ich postavili prinajmenšom ešte koncom 19. storočia.

Daulagiri

Kedysi dávno som tadiaľto schádzal a matne sa mi vybavuje že tu v lese bol takýto senník, ale v zlom stave. Vtedy som si hovoril že to má zrátané a bude ho škoda. Robíte parádnu robotu!

PaliT

Ďakujem za ohlasy, snažíme sa.

Ohľadom interiéru – dá sa trošku vidieť na tom videu v článku, ako tam Braňo majstruje poličku pri južnom štíte.
Inak bohužiaľ tam nie je dosť trávy, ktorú by sme nakosili a vystlali dno, ako sme to urobili na dolnom senníku. Možno sa objaví tráva potom, čo sme vyťali pár stromov pri senníku.

Cyro

Veru krasna praca, chlapi. Este by som privital nejaku fotku z interieru

Boro tomis

Paľo, tak toto veru nebola rekonštrukcia ale zmŕtvychvstanie. Za toto máte ale veľmi významný pozitívny bod v tuláckom nebíčku. Paráda.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma