Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čierna hora: Kluknava – Drienovská Nová Ves

Pencurák

Paráda Tono,presne takéto 2-3 dňové samotárske túlačky obľubujem. Skalné mesto Koľvek ma tiež natoľko uchvátilo,že som tam ako predseda KST Volovec RV viedol túru,na ktorej bolo 100 turistov a všetci boli užasnutí z výhľadov a divočiny okolo.

Patriot

Parádna túlačka . Tento kraj som žial - zatial nepochodil ,
ale po prečítaní článku som si ho zaradil do pomyselného poradovníka v sekcii východné Slovensko . Ako bonus je tu dobrá dopravná dostupnosť a aj dobré miesta na prespanie.

Matobee

Tono parádna celá trasa. Musí to byť skvelý pocit keď aj po tolkých rokoch turistikovania niečo tak veľmi nadchne ako v tvojom prípade skalné mesto Koľvek.
Je to krásne miesto. Tiež ma poriadne nadchli aj vyhliadka Čierna hora, Chata u smelého srnca a kamenný košiar počas mojej minuloročnej premiéry v Čiernej hore. Noc tam hore musel byť poriadny zážitok.

Ja som zo sedla pod Roháčkov do Margecian tú "chybu" čo spomínaš urobil a zbehol dolu do Margecian, lebo som tam išiel na vlak. Hehe.
Každopádne na Hornádske lúky si ma poriadne naladil a teším sa keď sa nimi prejdem a "chybu" napravím.

Tie zábery, proste fantázia. :-)

Tomka

Mňa fascinujú názvy vrchov ako je Koľvek. Tu na Hikingu je už viacero článkov o výstupe na tento kopček, tak dúfam, že konečne sa tam dostanem aj ja.
Vďaka za pekný článok.

Martin knor

Nadherne putovanie. Uz dlhsie som nezazil v horach vychod slnka. Mal by som vytiahnut stan a skontrolovat, ci ho nezozrali mysi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov