Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čierna hora: Kluknava – Drienovská Nová Ves

Martin knor

Nadherne putovanie. Uz dlhsie som nezazil v horach vychod slnka. Mal by som vytiahnut stan a skontrolovat, ci ho nezozrali mysi.

Tomka

Mňa fascinujú názvy vrchov ako je Koľvek. Tu na Hikingu je už viacero článkov o výstupe na tento kopček, tak dúfam, že konečne sa tam dostanem aj ja.
Vďaka za pekný článok.

Matobee

Tono parádna celá trasa. Musí to byť skvelý pocit keď aj po tolkých rokoch turistikovania niečo tak veľmi nadchne ako v tvojom prípade skalné mesto Koľvek.
Je to krásne miesto. Tiež ma poriadne nadchli aj vyhliadka Čierna hora, Chata u smelého srnca a kamenný košiar počas mojej minuloročnej premiéry v Čiernej hore. Noc tam hore musel byť poriadny zážitok.

Ja som zo sedla pod Roháčkov do Margecian tú "chybu" čo spomínaš urobil a zbehol dolu do Margecian, lebo som tam išiel na vlak. Hehe.
Každopádne na Hornádske lúky si ma poriadne naladil a teším sa keď sa nimi prejdem a "chybu" napravím.

Tie zábery, proste fantázia. :-)

Patriot

Parádna túlačka . Tento kraj som žial - zatial nepochodil ,
ale po prečítaní článku som si ho zaradil do pomyselného poradovníka v sekcii východné Slovensko . Ako bonus je tu dobrá dopravná dostupnosť a aj dobré miesta na prespanie.

Pencurák

Paráda Tono,presne takéto 2-3 dňové samotárske túlačky obľubujem. Skalné mesto Koľvek ma tiež natoľko uchvátilo,že som tam ako predseda KST Volovec RV viedol túru,na ktorej bolo 100 turistov a všetci boli užasnutí z výhľadov a divočiny okolo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov