Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sľubica - zimný výstup z Richnavy

Diskusná téma K článku: Sľubica - zimný výstup z Richnavy

Konečne k nám zavítala zima aká by malá byť. Napadol sneh, prišli mrazy, a tak si ju treba užiť plným priehrštím. Putovania po horách sú oveľa náročnejšie na kondíciu, veď v hlbokom snehu sa kráča oveľa ťažšie. Množstvo turistických oddielov organizuje zimné podujatia po dlhé roky.

Martin knor

Mali ste super snehove podmienky a nadherne zimne pocasie. Velmi pekne obrazky.

Matobee

Marián ako prvé ma hneď napadlo pozrieť si dátum vašej túry, keďže sa mi podmienky zdali dosť povedomé. A moje predpoklady sa potvrdili. Vďaka vašej akcii prezentovanej fotkami a popisom na sociálnej sieti som zistil koľko je na Branisku snehu. Čakal som vtedy menej a tieto informácie mi ušetrili prekvapenie a komplikácie. Takže ešte raz ďakujem.

Vyrážal som na svoju Braniskovskú dvojdňovku na druhý deň po vás. Vládli trochu podobné podmienky. Doobeda bolo zamračené a poobede sa čiastočne vyčasilo. S bohatou „bielou perinou“ vôkol bolo nádherne aj na neďalekej Smrekovici a Branisko som si cez tieto dva dni ešte viac obľúbil.

Krásne ste si vyšli. V takýchto podmienkach netreba váhať a vyraziť, lebo posledné roky väčšinou nevydržia dlho. Skvelé zábery a ten titulný fakt nemá chybu. Krása. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma