Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: A tento je posledný

Diskusná téma K článku: A tento je posledný

Viacdňová turistika nie je len putovanie po nekonečných kilometroch hôľnych alebo naopak hlbokými lesmi pokrytých hrebeňoch. Prípadne presun z jedného miesta s peknými výhľadmi či inými krásami prírody na iné.

Martin knor

Pekna prihoda. Ale po tom co som pocul a neskor vidal, uz taketo informacie beriem iba ako "moznost", nie ako "nespochybnitelnu pravdu".

Napriek tomu sa mi tento pribeh paci.

Matobee

Heňo presne tak som to vo svojom komentáre myslel. Dobre, že si tomu dal aj vizuálnu podobu ak by to nebolo jasné z tohto skvelého článku.
Pár otázok je proti nikdy nekončiacemu boju nič.

Pavel tiež veľmi zaujímavé, silné a motivačné posolstvo.

Pavel Forgáč

Občas mám pocit ako keby niektorý ľudia, len čakali na neznámeho tuláka aby mu mohli rozpovedať svoj príbeh. Ja som už počul toľko životných príbehov, že by som z toho mohol napísať aj knihu :). Neviem prečo som často taká bútľavá vŕba pre ľudí. Asi pôsobím neškodne :D. Jeden zaujímavý príbeh som počul paradoxne tiež na hrádzi tajchu bolo to pri Vidšachtskom jazere tiež počas prechodu Rudnej magistrály. Stretol som tam pána, ktorý len tak pozeral do vôd tajchu. A tak nejak mi rozpovedal svoj príbeh, ako bol baníkom a zavalilo ho v bani. Ochrnul a lekári mu povedali, že už nikdy nebude chodiť. No tvrdo cvičil a začal chodiť plávať každý deň do toho tajchu kde sme stáli. Zázrakom sa zotavil a chodí. A odvtedy chodí každý jeden deň či je zima či je leto plávať do toho tajchu :). Teda aspoň tak hovoril.

Ade.e

Netradicny pribeh a o to silnejsi.
A tie nervy musel mat urcite dobre, ale nielen kvoli dotieravym otazkam, ale kvoli odvahe a pevnej voli prestat pit a urcite aj posmeskom, ci pozvaniam od kamaratov.

Vladimir.

Matobee, máš asi pravdu. Preto je aj hlavným a jediným hrdinom v tom príbehu ON.

Matobee

Krásne a klobúk dole pred dotyčným. Stretnutia v dedinách a pohostinstvách sú veru ďalšou, skvelou dimenziou turistiky. Mnoho krát som sa už s kadekým bavil a občas si aj rád s podobnými dám. :-)

Ale vidno, že mal dotyčný dobré nervy. Keby si sa mňa takto, podľa mňa dosť drzo pýtal asi ťa pošlem do jednej z dier. :-)

Palo D

Akosi nas je vela, az neuveritelne vela. Je to aj o mne.....len som nebol na VPP, ale to nechcem povedat ze som lepsi od nikoho. Dostal som to .....ako dar, zvrchu, lebo isto su so mnou este nejake plany. Uz by som bol asi "pod drnom", ....citim ze mam silnu ochranu, dakujem za nu :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum