Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Smrekovka a Chata na konci sveta

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Smrekovka a Chata na konci sveta

Na Kysuciach pribudla koncom minulého roka nová rozhľadňa stojaca na hrebeni, ktorý sa tiahne medzi kopcami Svitková a Smrekovka pri Vychylovke. Momentálne sa pre Kysuce pýši titulom najvyššia – má 25 metrov. Hrebeň, kde stojí, z jednej strany obklopuje údolie so skanzenom Vychylovka, z druhej strany údolie s osadami Podrycierová, či Šudovci.

Janabilesova

Ahoj Mato, teraz v maji, ked vsetko vyrasilo a zozelenelo tymi 1000cimi odtienami zelenej, tak tie vyhlady vyzeraju este lepsie. Ak by mali na chate hosti, tak podla mna by bola uz otvorena rano, treba vzdy vyskusat, zaklopat na dvere. Tento rok funguje od 1.6. Ak budes mat cokolvek nove z Tvojich navstev tohto regionu, daj vediet, potesi...

Matobee

Janka tak sa podaril aj článok ako si si priala a celkom si sa hecla. Super, teším sa.
Ako som spomínal aj pri fotkách v Galérii. Pamätám si túto vyhliadkovú vežu ako som k nej vzhliadal na minuloročnej, jesennej túre počas schádzania zo sedla Príslop.
Ako vidím ponúka zaujímavé pohľady aj keď možno nie na všetky smery najlákavejšie ale taká je bohužial aktuálna realita nielen na Kysuciach. Fňukanie na Hikingu tomu nepomôže aj keď to viacerí robíme.

Som rád, že vy ste si všímali najmä to pekné. Osada Smrekovka vyzerá skvele a leží na úžasnom mieste.Vrchnou Vychylovkou je taktiež radosť prechádzať.
Krásny kraj, možno sa týmto hrebienkom raz prejdem.
Spomínam si aj na Chatu na konci sveta keď som popri nej tiež toho dňa prechádzal. Rovnako ma lákalo sa tu zastaviť na jedno pivo, ale asi bola ráno okolo 9 zavretá.

Janabilesova

Prosím o opravu súradníc fotiek s názvom Spätný pohľad na súradnice N49.3742° E19.06648° resp.
N49°22.452' E19°3.989', Medze popri ceste na Oravu N49.37515° E19.06734° resp. N49°22.509' E19°4.04', Kaplnka N49.37342° E19.06558°
N49°22.405' E19°3.935'. Ďakujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma