Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Manínska paráda

Diskusná téma K fotke: Manínska paráda

S blížiacim sa večerom som prichádzal na už mi známe miesto útulne Severák na severných svahoch Veľkého Manína. Prekvapivo sám som si tu vychutnával nedeľný večer. Na vyhliadke sa odohrávalo pomalé divadlo západu slnku. Zelený Malý Manín sa vplyvom dopadajúcich slnečných lúčov pomedzi polooblačné nebo menil ako chameleón. Dokonalosť večera dopĺňali nasvietené Súľovské skaly v pozadí.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Matobee

Tak hádam sa raz dočkáš, vhodnej konštelácie. Hehe.
Oplatí sa tu veru stráviť noc. Parádne bolo aj večer aj ráno.
Mňa zas dosť láka taká poriadna zima.

Daulagiri

Paráda, tiež ma tu láka večer alebo ráno niekedy na jar/jeseň. Už to tu plánujem dlhší čas, len klasicky čakám na vhodnú konšteláciu :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma