Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Chata na Planine

Muska

Na tejto chate som prezil Silvestra ´06 - ´07... spominam :)

Lubo

Pekna foto, mam vsak jednu vyhradu. Domcek je na moj vkus prilis natlaceny na spodny okraj. Dal by som tam trosku viac priestoru.

PetoH

Nie, je to fotene iba cez neutralny prechodovy polovicny filter. PL mam len od januara ;) Skoda, ze som uz vtedy nemal, ta obloha bola myslim pod idealnym uhlom, vyzerala by omnoho lepsie...

Jnezky

Nádherná obloha! Myslím, že sa to tam volá "Havranné".

PetoH

Aj som chcel, no vtedy na mieste ma to nenapadlo, bohuzial, lebo som mal topanku celu od... no proste niecoho dost neprijemneho, co mi ubralo na koncentracii :D
Skusal som tuto orezat, ale uz sa mi to nepacilo, takze aspon takto to je :)

Axel

Luxusne oblaciky, oku lahodiace farby, ale osobne by som dal tu horaren kusok viac do rohu a nie do stredu.

PetoH

Dik, tiez myslim, ze radsej drevo ako tehla, ale co uz, mozno inokedy. :D

Funttomas

Peter, vydarená z planiny (1). Ale viac by tam pasoval zrub ako murovaná chata.

PetoH

Dakujem.
Inac ked som bol na zaciatku septembra na planine, tak akurat bolo par dni po vichrici a vsade boli polomy. Na mnohych miestach sa trebalo brodit a splhat pomedzi desiatky povalanych stromov. Ved aj hned za touto horarnou, po ceste vedla zelenej, smerom ku Studni, popadalo viacero stromov skrz nu.

Daulagiri

Tak túto horáreň si pamätám, šiel som okolo nej minulé leto a na úseku medzi ňou a Studňou bol poriedne temný les (dosť som sa tam vybál).
Inak pozrel som sa na moju fotku tejto horárne, lebo sa mi tam niečo nezdalo a už viem čo to je. Ja som tadiaľ šiel totižto 1. 8. 2007 a vtedy tam ešte nebol ten polom vzadu.
A fotka sa mi páči.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky