Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kačiatko pod vodou

Gubo

cau, zase si bol:-D? Odkial si siel? Nebolo blato?

Jana T.

...môže byť ešte krajšie miesto...???
...pre mňa zatiaľ NAJ...!

Blahola

Ahoj Gubo! Šiel som z Balcierova sneh je samozrejme mokrý ako špongia, hlavne popoludní. Od lavičky po serpentínach je ľad, ale komu sa neľúbi dá sa aj mimo chdníka. A inak s tými medveďmi som kecal, stopy boli a dosť čerstvé boli tak ako č.9 topánka. O pol tretej sa začal dvíhať vietor a prišiela mor dor temnota do doliny.

Blahola

Jana T. si moja krvná skupina aj ja som si toto miesto veľmo zamiloval. Denula na to káčatko prišli moje deti. Ďakujem Vám :)

Adushka

Blahola, prosim ta, ako to, ze mas tolko casu behat po kopcoch aj pocas tyzdna? len tisko zavidim z dnes hnusneho Brna :(

Blahola

Keby som bol v robote, alebo v škole keď je takto pekne, tiež by ma to štvalo.

Daulagiri

Blahola:
Ty tam na tej chate bývaš, alebo sa mi to len zdá že túto zimu sa v tejto časti Slovenska vyskytuješ nejako často :-)
Normálne ma provokuješ, ja som v tejto časti V. Fatry ešte nikdy nebol, ale každá druhá fotka, ktorú som odtiaľto videl na nete je prekrásna. Asi to bude tým prostredím, musím tam tento rok už zablúdiť.
Inak keby som nevedel aká čudná je táto zima, tak by ma prekvapovalo že Ploská je o tomto čase už čiastočne bez snehu.

A fotka je to krásna, inšpirujúca.

Blahola

Chvala Bohu nadá sa tam autom...Na tej chate nieje elektrina a čo si nevynesieš na hrbe hore to nemáš a nepredáš. Chatára Stana a jeho parťáka obdivujem. Nie vždy je tam takto svetovo, ale oni sú tam pre ľudí a nie preto aby s nich vydreli peniaze.

Gubo

to vazne sa da ist necpalskou...? Sak tam byva na zaciatku pri horarni rampa zamknuta...hmm

Blahola

Necpalskú dolinu má vo vlastníctve "rakúšan" a horár pri rampe môže pustiť na Balcierovo nejaké tie autá na povolenku. Dolina je v zime prehrabaná. V pond. horára nebolo, tak som prešiel bez papiera. Ľad na ceste a voda nebola dobrá kombinácia, ale dalo sa. Cez víkend a za dobrého počasia idú povolenky nadračku - kto prv príde ten prv berie.

Gubo

a rampa nebola spustena? Povolenka sa da vybavit u horara?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky