Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zátišie pri móle

Sona

Klf, ked sa budu (asi pred letom) triedit foto. tie, ktore nebudu hodnotene, sa budu triedit cisto subjektivne. Nebol by si radsej, keby o tom o Tvojich fotkach rozhodovali citatelia?

Nechcemalias

jeden moj kamarat hovori, ze medzi fotografmi a fotografistami je rozdiel Jednak ti prvi fotia, druhi fotografuju a fotografi maju fotky, fotografisti vystavy a slavu.
Pozri sa, ci si v druhej skupine, lebo inak si zle.

Klf

honzo, a to je prave to, co je zavadzajuce. mal som za par poslednych tyzdnov fotky, ktore vacsina ludi dala vybornu znamku a par jedincov dalo totalne odlisnu znamku a vysledkom je priemerne hodnotenie. bolo, je a bude to vzdy subjektivne, takze teraz ak bude niekto mat zaujem a pozrie si to, tak si to pozrie, ak bude mat chut napisat nieco, tak napise, ak nie, tak nie. pekny den. klf:))

Jnezky

Su navstevnici hiking.sk ktori prezeraju foto s filtrom "usporiadat fotky podľa hodnotenia" a nie podla datumu vlozenia.

Rbr69

misob: dufam, ze to bude v case, ked server.disky budu este lacnejsie a potom rozsirite disk.pole a vsetci budeme spokojni :)

Misob

klf, asi necitas vsetky diskusie... ale bolo kdesi napisane, ze ked bude dochadzat miesto na serveri budu sa fotky mazat (aj) podla ich ohodnotenia... a rovnako na mape sa budu pri velkej hustote zobrazovat prednostne tie lepsie ohodnotene... bola by niektorych skoda

Klf

dakujem za komentare, mam k tej fotke a k tomu molu zvlastny vztah, mozno raz o nom porozpravam. preto mam aj tu fotku rad. hodnotenie - rozhodol som, ze nebudem davat svoje fotky hodnotit, kto bude chciet, tak nieco napise, to je pre mna daleko vypovedajucejsie. diky za respekt. prajem prijemny vecer. klf:))

Daulagiri

Pridávam sa: má to peknú príjemnú atmosféru, vyžaruje s toho pokoj.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky