Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Malofatranská trojka.

Diskusná téma K fotke: Malofatranská trojka.

Steny - Sev. vrchol, Veľký Rozsutec a Stoh. Rozsutec navyše obložený Pilskom a Babiou horou. A neznalí sa Ťa opýtajú - Čo na tých horách vidíš, keď si tam stále? Alebo - Že sa ti to chce sa tam liepať po kopcoch!

Kukikuk8

Parada! Z krasnych zimnych fotiek mam orgazmus :-)

Blahola

Pôjdeme na Osnicu ako spevokol alebo procesia? Chudáci macovia!

Romozo

S tým popisom sa stotožňujem! Zvlášť tu, na dolniakoch, tým vzbudzujem údiv:-)

Blahola

Keď idem sám tak si spievam, asi preto sa mi vyhýbajú. Janka T. pridaj sa!

Daulagiri

Nuž môžme sa na niekedy dohodnúť to nevylučujem. Ja rozmýšľam že by som tam išiel niekedy v lete, ale mám to zatiaľ len v hrubých rysoch. A s. Strung. príslop by som rád navštívil s niekým, kvôli jednej veci: na jeseň som tam našiel medvediu stopu a keďže som bol sólo tak ma to značne zneistilo a rýchlo som fújazdil na Osnicu :-)
Uvidíme !

Blahola

Na tú Osnicu by sme sa hádam môhli dohodnúť aj inokedy ako v zime. Týchto krásavcov túžim vidieť aj z opačnej strany!

Daulagiri

Po takýchto krásnych kopcoch sa budem liepať pokiaľ mi budú nohy slúžiť (taký sme asi viacerí), veď čo by aj nie keď je to pohľad na jednu z mojich naj oblastí Slovenska (od Stohu na východ :o)
V zime som tu ešte nebol ale už dlhšie uvažujem že vybehnem na Stoh alebo Osnicu, snáď budúcu zimu (len musím už konečne kúpiť snežnice).

Krásna trojka !

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky