Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zatúlaná

Diskusná téma K fotke: Zatúlaná

Nič morbidné ... len pravdepodobne zatúlaná ovečka. Občas možno vídať pasúce sa stádo na lúkach okolo Omšenia. Ktovie aký bol jej osud, že by choroba, že by macko z Baske, že by túlavý pes, že by človek ...

Blahola

Šiel by som autom - ale parťák ma presvedčil, že Mart. hole budú to pravé. Prepáč mi, že zradím Vapeč. Na apríl sa aj tak veľmo teším, na spoločnú akciu.

Rbr69

Blahola:
Kvitnut? ze by snezienky ... Sucho-mokro? kedze posled.vikend lialo tak by som ratal premocenu zem, este ked bude aj slnko pripekat ... Vapec,Strazov? tu v hikeplanneri je to cca 7-8 hod. Zliechov-Strazov-Zliechov-Vapec po cervenej, a to neratam zostup z Vapca do HPoruby a iste aj to, ze chces fotit, tak zvaz si to. Pozrel som tu na mape, ak by si nesiel po cervenej mozes ist Zliechov okolo druzstva kotlinou smer Ksakovci-Lapsovci-Mastinovci (asi v tej kotline bude co fotit) a potom lesom po zvaznici sa napojit na cervenu.
Tusim ide aj autobus od Ilavu smer Zliechov s prichodom okolo 7:30 do Zliechova.
Kedze je uz dlhsi den mohlo by sa Ti to vydarit. Popoludni hlasi moznu oblacnost, takze Vapec mozes pri tomto plane stihnut s oblacnostou. Mozno. :)

Blahola

Dostal si ma! Bude tam niečo aj kvitnúť? Sucho-mokro ako to vidíš? Vapeč, Stražov dva výstupy za deň?

Rbr69

Dnes som jazdil na bicykli od Povazia vyzeral bez snehu, takze len tolko. Pocasie bolo dnes vyborne (riadne studene), zajtra ma byt rovnako, mozno o nieco teplejsie. Teraz pri zapade slnka bola nadherna jasna obloha bez oparu, dufam ze Ti to zajtra vydrzi, zober velku kartu, budes mat co fotit. Vapec zajtra = urcite dobra volba.
Kadial planujes trasu?

Blahola

Rasťo, prosím Ťa, ako to vyzerá na Vapči aktuálne nevieš? Mám zajtra voľno, má byť pekne tak som rozšľal, že sa tam pôjdem pozrieť v predtermíne. Samozrejme, že na stretnutie prídem tiež.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma