Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kravská stezka

Diskusná téma K fotke: Kravská stezka

Cestou na vrch Vysoká, považovaný za jeden z najkrajších v Malých Karpatoch, možno vidieť mnoho takýchto kravských chodníčkov, avšak treba dávať pozor pri chodzi po lúke, aby ste nestúpili do niečoho, čo nechcete :-))

Termit

Nj, ale fakt je, ze ked tu foto stiahnete do pc, tak ju zobrazi tak ako bola uploadnuta, teda v tomto pripade 700pix dlhsia strana a bez rozbitia.

Blahola

V podmienkach sa píše...Jedno viem určite 2x som dal rozmer s väčšou stranou cca 700px a natiahlo mi to na 738 presne tak ako termitovi. Viďhttp://hiking.sk/hk/ga/4264/slovensky_kras-unaveny_neposednik.htmlhttp://hiking.sk/hk/ga/4305/oravske_beskydy-_to_boli_casy.html

Misob

Chlapi, ale mate pravdu. V podmienkach pri vkladani sa pise:

  • Minimálny rozmer fotografie je 640px na šírku a 640px na výšku (pri fotografii na výšku)
  • Podporované sú iba obrázky JPG. Pokiaľ rozmer fotografie neprekročí 738px na šírku alebo 738px na výšku bude pôvodný rozmer nezmenený. Ak aspoň jeden z rozmerov prekročí túto hranicu tak systém fotografiu zmenší.
Termit

No, zvycajne som daval foto so stranou 738pix, len tuto som mal spracovanu pre iny web a mala 700pix a nechcelo sa mi to vytvarat nanovo.. btw. nieje napisane pri pridavani, ze ak sa neprekroci limit 738, romzer zostane zachovany ??

Blahola

Vkladal si foto so širšou stranou na 700 px. Potom je normálne, že ti to roztiahlo na 738 px a rozbilo obraz. Treba vkladať presne na 738 px (širšia strana) a nie na menšiu hodnotu.

Termit

Hmm, no, fotku som uploadoval s dlhsou stranou 700pix, teda by fotku nemalo zmenit, avsak zobrazuje ju ako 738x... i ked ma len 700pix.. takze ospravedlnte tu znizenu ostrost..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok