Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Kríž v sedle Besník

PetoH

Ondro: No ved si to uz povedal. V pohode, ja ti to neberiem ;)
j1tka: Ani tebe to neberiem :D
Dik za odozvu.

Ondro_RK

...áno niekoľko ľudí tu prikrášľuje takto fotografie, no toto je ozaj nebo modrejšie ako modré a u mňa je toto už prehnaná úprava.

J1tka

Fotka je pekna, no ta povodna farebnost mi sedela akosi viac. Tento sneh v spojeni s najsammodrejsou oblohou velmi taha oci, ako ked si zabudnem okuliare:)

PetoH

No neviem, mne sa to zda v ramci skutocnosti. Takto to priblizne vyzeralo nazivo, pravdaze nie uplne, ale zase nie az tak, ze by toho na fotke bolo velmi mimo. Rad fotky trochu skraslim nad ramec reality, ale na tejto fotke to rozhodne nie je daleko od skutocnosti, zivo si pamatam ako to vyzeralo. Originalna fotka je nastavena na minimalny kontrast a ostrenie, takze farby na nej su tiez nerealne. Do fotiek tiez davam kus svojho umeleckeho citenia, takze kladiem doraz aj na krasu a nielen na dokumentacnu superhodnotu blizkej totalnej reality. Ved na tom predsa nie je nic zle, je tu milion fotiek, ktore vyzeraju nerealne. Fotky Igora Strharskeho su napriklad nadherne, ale taky rozpravkovy pohlad v reale neuvidis... Tolko moj pohlad na vec. Kazdy ma svoj vlastny. Neber to v zlom. Ved predsalen negativnu kritiku vzdy treba ;)

Ondro_RK

...no áno tie jednotlivé fotografie už sú reálne, táto pospájaná panoráma nie, a nejde o preostrenie ale o prefarbičkovanie - to už je veľa :-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma