Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Haliny a Tatry

Diskusná téma K fotke: Haliny a Tatry

Haliny sú vápencovo-dolomitným bralom nachádzajúcim sa v známom turisticko-lyžiarskom stredisku pod vrchom Malinô Brdo. Na horizonte sa belejú Západné Tatry a Kriváň vo Vysokých Tatrách.

Ondro_RK

--> TDD,
áno podmienky na lyžovanie sú stále dobré, z miesta odkiaľ som fotil je ešte dosť snehu. Sneh je ešte aj na miestach, kde technicky nezasnežujú - vlastne celé Malinô Brdo je ešte zasnežené. Veď aj tu to vidieť:
holidayinfo.sk/…/?id=548

--> Rikitan,
ďakujem :-)
Áno, do čerta s komínom, najlepšie aj s celou fabrikou...

TDD

A na STV2 - panorama stále hlásia: Podmienky na lyžovanie "Veľmi dobré" - Ozaj?

Ondro_RK

...a vlastne Veľký Choč mi aj zakrývali stromy.

Ondro_RK

Hmm, tak napr. v mojom predošlom fotopríspevku je aj Veľký Choč, len v tomto prípade som sa zameral na Haliny a takto som to chcel ukázať. Vlastne do tohto pohľadu som V.Choč ani nedával do záberu, ale bude ešte aj Veľký Choč :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok