Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vzpomínka na kamaráda

Diskusná téma K článku: Vzpomínka na kamaráda

Do hor a k horám mě to táhlo od malička, všechno, co čnělo nad rovinu, jsem se snažil slézt. Můj první výstup se odehrál u babičky ve sklepě, zdolal jsem hromadu uhlí, ale dopadlo to téměř tragicky-pro lezce, z poloviny mne uhlí zasypalo a a ještě mi naložili na zadek, ale také pro babičku, protože musela celou tu kupu uhlí přerovnat. Nicméně ani počáteční překážky mne neodradily a já jezdil na hory každou volnou chvilku, k tůrám jsem postupně přidával tůry vysokohorské a začal se věnovat i samotnému lezení.

Rubri

Smutok za tym co mi cita dusu, je neopisatelne velky. Najma ked na tie hviezdy pozeras sam.

Rado35

děkuji ti Pepo za článek,který mě potěšil a oživil vzpomínky,napsal jsi to krásně,věřím,že příjdou ještě další články:-)

Marky

Je úžasné zažít, kdy se člověk může dotknout hvězd a je smutné ztratit kamaráda a báječného člověka, kterým Michal byl. Tam kam půjdete ho berte všude sebou. Díky za krásnou vzpomínku.

Pepa

Jana.T..děkuji,Jano

Karel..pamatuju si Tě,nezapomněl jsem,můžeme něco domluvit,uvidíme jak to bude vycházet,měj se

danny.d tento pátek by to šlo,dík za pozvání:-)

Danny.d

Tvůj článek už u nás četli všichni a máme ho vytištěný na služebně, všem se moc líbil!!
Pepo,, nechceš jet s námi v pátek do Moravského krasu?,jestli ano, napíšu ti podrobnosti,ale nemám tvůj mail

Karel

Ahoj Pepi, potkali jsme se na Murowanci-na fotce vlevo v červené bundě,kdybys náhodou zapomněl.Tvůj článek mě dojal a je mi to s Michalem strašně líto, drž se. Kdybys byl v létě
volný,bylo by fajn zase někam vyrazit..Karel

Jana T.

...krásny článok, aj keď smutný...takéto by sme mali čítať všetci povinne...
...zažiť na zemi kúsok neba...je to silný dôvod, a radostná nádej, tešiť sa na stretnutie...a dovtedy , nech sa ti darí rozdávať šťastie okolo seba...!

Pepa

joss: nezlob se,v dubnu nemůžu,dík za nabídku

Pepa

mato_d - maťo,zrovna jsem se vrátil z hor a na každém kroku jsem si uvědomoval, jaké jsem měl štěstí,že jsme se s Michalem poznali a taky vím,že to co jsme spolu zažili mi už nikdo nikdy nevezme a já na to nezapomenu co budu živý,bylo to krásné

Danny.d

Náhodou jsem si přečetl tento článek,když jsem byl na svetoutdoru,moc za něho Pepo děkuji,jsem Michalův kolega z práce,všem nám chybí a bez něho nám tady není dobře, krásně jsi to napsal,Danny,H.K.

Joss

Pepa-nechceš jet druhý týden v dubnu na pískovec?jedu sám.
Zase jsem četl ten článek,měl jsi štěstí na takového kamaráda

Mato_d

Uz hodnu chvilu rozmyslam, co napisat k tomuto clanku...
Ale nenapada ma nic ine, nez ti Pepa pogratulovat k tomu, ze si mal to stastie stretnut cloveka, akym bol Michal. Vase priatelstvo bolo sice kratke, ale mnoho ludi taketo nieco nikdy nezazije. Niektori ludia su proste stvoreni na to, aby ich hviezda velmi rychlo zaziarila, vyryla do zivotov inych silnu ciaru a aby bohuzial rovnako rychlo aj zhasla... A tvoja posledna veta "Hory budu milovat pořád, každý rok se sám vydám na tůru a Michala vezmu s sebou alespoň v myšlenkách." hovori presne o tom, ze Michal zanechal v tvojom zivote nezmazatelnu stopu a ked odisiel, jeho miesto v nom ostalo prazdne.
Si stastny clovek, ze si mal vobec prilezitost aspon na okamih spoznat onoho Werichovskeho "nejlepšího chlapa svého života".

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma