Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mrazivá minulosť

Diskusná téma K fotke: Mrazivá minulosť

Rozľahlé 20-ročné ruiny základne totalitnej protileteckej obrany v stále oplotenom areáli na vrchole Devínskej Kobyly. Príroda sa ich snaží pohltiť, či zamaskovať zo všetkých síl, no oblasť zostane zjazvená ešte dlho. Aj v slnečné jarné popoludnie behá mráz po chrbte pri predstave niekdajších reálií. Kto sa tvári, že zabudol, nech sa sem prejde.

Eta

ano, ked si clovek uvedomi, naco to sluzilo, je to dost desive. ale inak celkom zaujimave na pozeranie a lezenie. ale ako sa nasinec nezaprie, aj na urobenie smetiska... :o( podobne ako tie bunkre popri Morave.

MatusM

Chodil som okolo velakrat, ale az teraz som vosiel dnu - plot je na viacerych miestach povalany, prechadzalo sa tam viacero dvojic, nejaka rodinka si hadzala frisbee, chalani behali na bicyklikoch.. idylka. Ale tie ruiny vyzeraju stale hrozivo.

Triops

Pred par tyzdnami som tam bol, aj som rozmyslal, ze sem hodim fotku, ale som si rozmyslel:) Najviac sa mi pacili tie pancierove dvere s napisom zakaz vstupu, ale otvorene:-D keby ich zavreli tak sa tam nikto nedostane...

J1tka

Vidim, ze Ta ten zakaz vstupu moc nedojal ;)

Tiez som tam parkrat bola a je to fakt velke, cele podkopane a prekopane, povodny vrchol uplne zmeneny... Kedysi tam bola vyhliadka, opekacie miestecka... skoda.

Asi jediny, kto sa z toho tesi, su paintballisti a airsoftisti.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma