Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Varta pod Klenovským Veprom

Vladislav

Na chate sme boli asi pred 2 tyzdnami. Radsej sme spali vonku.... Mam aj aktualne fotky ak chcete.

Axel

Takze predsa ju neplanuju nechat zhnit? Aspon nejaka pozitivna sprava...

JaroB

Na starej chate je nová plechová strecha, spodok aj vrch ostal otvorený a v miestnosti čo kedysi asi bola kuchynkou je provizórne pozliepaná piecka.

Ppztt

Na Varte sme spali minulý týždeň v spodnej časti. Strecha chaty bola asi provizórne zakrytá modrou nepremokavou plachtou, ale je vidieť, že aj tá sa už na hrebeni strechy postupne trhá. Inak spanie vcelku komfortné na posteliach s matracmi(6ks).

Terezka

Neviete niekto ako vyzera a ci je dobre obytna chata ŠL Varta? :) chceme si ju prenajat cez silevstra len sa nam zdá byt dost nizka cena za prenájom. Tak aby v tom nebol nejaky hacik. Ak nahodou niekto viete ako to vyzera a v akom stave je atd prosim dajte vediet na mail tereziamatuskova@centrum.sk

Zivan

Nocovali sme v spodnej časti útulne 27.8. a vyzeralo to presne tak ako opísal Axel.
Mám tiež podobné obavy, že to pôjde s ňou dole vodou.
Škoda !

Chors

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Bean

Co sa da v tejto veci urobit, aby sa to obratilo k lepsiemu? Je to to velka skoda takto to nechat zhnit :(

Axel

Na Varte sme boli 14. septembra.
Spodok bol otvoreny, po zamku ani stopy. Piecky v kuchyni aj izbe v dezolatnom stave a nejake to smetie okolo nich. Zakurit sa v nich podla mna neda.
Na povale chyba dreveny poklop nad rebrikom, dvere su rozrazene a v predsieni sa uz spat neda, lebo strecha je na viacerych miestach derava. Do izby pravdepodobne tecie tiez - mokre flaky na koberci a zaplesnete matrace. Piecka je skutocne nudzovo zakryta akymsi zbytkom plechu namiesto varnej platne a zahadzana odpadom po alkoholickych zatahoch. V kolni je len trochu stareho dreva tak na 2-3 dni a nejake to smetie. Priznam sa, ostal som stavom dost sklamany a nemozem sa zbavit pocitu, ze chata ma pred sebou posledne stadium dozivania.

Muska

Bean síce neskoro ale predsa! S autom a povolenkou nieje problém viem vybavit. Staci Jeep? :)

Erik toth

co je pravdy na tom ze statne lesy kolin zamestnaju slovakov za 1000na den prosim odpiste.

Bean

Chlapi este keby niekto z vas mal povolenku na vjazd do lesa, pripadne nejaky ten Gazik na dvore, to uz by bola hotova almazia :-)

Bean

Ludia, ktori ste z tych koncin a vyznate sa trochu v tamtych pomeroch, zistite, ci by to stalo za to a ak hej, pustili by sme sa do toho. Taky vercajk este nevynasli s akym to odmontuju, ked im to tam ja prisrobujem :)))))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum