Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Varta pod Klenovským Veprom

Diskusná téma K článku: Chata Varta pod Klenovským Veprom

Nadpis síce uvádza chatu, ale pod sedlom Varta nájdete pohromade až tri druhy ubytovania. Náhodných pocestných bude zaujímať voľne prístupná turistická útulňa v podkroví turistickej chaty Varta. Pre dlhodobejší pobyt pod Klenovským Veprom si možno objednať ubytovanie buď v komfortnej chate Štátnych lesov alebo v drevenici Klubu slovenských turistov.

Tono

Ahoj Tomas. Konecne, konecne, konecne si dal prispevok o tejto chate - utulni. Ved v Tipoch a ulohach uz bol dlho avizovany. Akurat nedavno som uvazoval, ze Ta oslovim a poprosim o nejake relevantne info o tejto chate. Ale kedze to uz mame na HIKING-u je to OK. Vyborne si to spracoval.

IND_jones

To je mile prekvapeni, ze tato chata/utulna existuje:)) Diky za info!

Rujir

Ked som tam bol naposledy, tak bol na utulni pripnuty plagatik propagujuci Hiking.sk a vnutri boli vytlacene tury z Hikingu-u v blizkom okoli Veporu. Tak sa zda, ze nejaky nadsenec odtialto tam chodi pomerne casto. Zeby Tomas? :-)

Bean

Caute. Ja som tam bol cez velku noc a chatu mala prenajatu partia bratislavakov s 2 psami a ovela viac flasami alkoholu, nebol niekto z vas medzi nimi? :)

Rujir

@Lubo: Jo, to je presne ono. Akurat ako vravim - aj dole pri rebriku bol na stene pripnuty ten klasicky plagat propagujuci Hiking.sk Takze to musel byt niekto, komu sa ten plagatik dostal do ruk (neviem ako ich distribujes).

Rujir

Zaciatkom jula (blizsi datum je niekde na tulakoch)... Takze povodca plagatu je uz znamy... Ostavaju tlacoviny... :-)

Daulagiri

Funttomas: dík za tento článoček, do týchto miest sa tento rok chystám takže táto možnosť nocľahu mi padne vhod.

Muska

Naposledy som bol na tejto útulni v októbri 2007... Bohužiaľ všetci čo sa tam chystajú v chladnejších mesiacoch sa asi budú musieť spoľahnúť na teplo spacákov a oheň varičov, pretože asi sa niekomu veľmi "páčila" piecka a odniesol(?) ju preč.. Taktiež boli odstránené pokladničky na na dobrovoľný príspevok na údržbu útulne..
Nuž čo na to povedať je to smutné. :(

Funttomas

muska: je to škoda :-(. Tvoje informácie o chýbajúcej piecke a pokladničke som doplnil. Vďaka.

Raperik

Ej no ja som bol na tej chate v lete roku 2006 ale radsej by som spal vonku minimalne kôli neskutočnému množstvu prachu a blchám... teda neviem ci sa to zlepsilo ale vyprasit matrace je jedna vec a zbavit sa blch druha.

Muska

My sme problém s blchami nemali. Bol tam len jeden plch a celú noc nám vynášal sladkosti.. zvíšil len tri karamelky :)

01azazel

no zdravim vas. apropo ten tiez den kolo siestej vecer som tam dorazil... vsetko ok ale plno ladu a snehu. k spaniu asi tolko ze ten spacak a na vonku je najsam lepsie riesenie lebo blchy a nevyprasene madrace su stale :(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma