Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cigeľ - Dukla

Diskusná téma K článku: Cigeľ - Dukla

Keď sme s Petrom v roku 2005 šli na tento prechod, bol dva roky po ťažkej operácii a predsa sa vrátil k turistike. Žiaľ v čase uverejnenia tohto článku už nie je medzi nami. Začiatkom marca 2008 odišiel na túru, z ktorej niet návratu. Jeho rozlúčkový list však chodí spolu so spomienkou na výborného kamaráta so mnou po lesoch. Veľmi mi chýbajú naše posedenia pri poháriku dobrého vínka, kde sme sa bavili o turistike, plánovali čo, kedy a kde.

Semanišin

Legil a aj ostatný ,ak by ste potrebovali podporu pri prechode tohto úseku ,rád pomôžem ak to bude v mojich silách .

Bacaardi

Navrh pre Luba a Mira - ocenil by som keby sa tu po skonceni celej serie objavil clanok, kde by bola mapa slovenska s usekmi ktore miro presiel. po kliknuti na ten ktory konkretny usek by sa otvoril ten clanok ktory k tomu useku patri:-). taka mala jutilytka (utility) by neuskodila, co vy na to?:-)

Legil

Chystal som sa, že tohto roku si naplánujem vander po hraničnej čiare od Novej Sedlice až do Obručného. Tento článok len potvrdil, že to bude pekný vander, takže už ho začnem aj naplno plánovať. Časťou opísanou v tomto článku budem taktiež prechádzať a dúfam, že naša severná hranica nebude celá zarastená od černíc a iných kríkov. Ďakujem za tento a aj starší článok ktorý sa venuje tiež prechodu po hraničnej čiare a ktorý som dnes vďaka tomu objavil. ( hiking.sk/…/legnava_cigel.html )

Moonstone

Pokial viem tak ta modra dopravna znacka zobrazujuca dospeleho cloveka s dietatom sa nachadza na vrchole ked sa stupa zo Sarbovskeho sedla smerom na Siniak, cize je medzi Nastavkom a Duklou a nie niekde pri Kuchtovskom sedle...

Robbie

Díky za hezký článek i fotky z mně oblíbeného východu. Rád jsem si jej přečetl. Popis situací v hospodě na konci 1. dne dobře dokládá atmosféru.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum