Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Varíme v ešuse

Diskusná téma K článku: Varíme v ešuse

V malej sérii článkov sa pokúsim povedať a ukázať niečo k téme táborníckej kuchyne. Ponúknem pár rád a receptov pre tých, čo sa nechcú uspokojiť s večnými čínskymi instantnými polievkami, ktoré chutia stále rovnako, majú radi teplú a dobrú večeru a pritom nechcú stráviť dlhý čas pri variči.

Peter61

Pls nevideli ste nahodou v dajakom obchode tie vajcia v krabici ? Diky.

Peter61

fizyk bi povedal, ze " Z metráku snehu tak 1 000 deci čaju".
zaratajme straty odparenim a rozliatim, tak vyjde 992 deci.
bikemartin, mas recht, dakde je tam chyba.

Peter61

rozbijanie vajec vo velkom.
ekonomika.idnes.cz/…/ekonomik…
Pani, nie ste sami, co ste to povazovali za chemiu. Pritom sa to robi od cias, ked hnede uhlie este kvitlo. Novinkou je iba pasterizacia a malospotrbitelske balenie. Preto je tam imho to rucne vkladanie krabic do kartonov.

Boro

Durango, dobrý recept ! vyskúšam.

Axel

40 dni som nejedol a dnes sa budem na obed krmit vifonkami alebo vajcovou zmesou z krabice? No taaaaak :-D

Durango95

zabíjačková kaša pre dvoch a viac: Stopiť slaninku pokrájanú na kocky. Opražiť cibuľku, pridať ryžu, soľ, korenie, podliať vodou a uvariť. Pridať pečeňovú paštétu, bravčové vo vlastnej šťave, majoránku a za stáleho miešania chvíľu povariť. Podávame s chlebom, alebo jeme len tak.

Lubo

Som zvedavy, co bude na obale napisane. Mozno nieco na sposob: "Polotovar s vajcovou prichutou pre dalsie tepelne spracovanie". Podiel hydinovej zlozky 3,5% :-)))

Axel

Len aby to boli vobec vajcia a nie akasi mixovana chemicka zmes skrobu, vody a extraktu korenia... :-D

Peter61

ak sa vratim k nazvu clanku:

  • vajcia v povodnom baleni od sliepky s a v esuse daju v chladnom pocasi dost dlho nosit, ale kedy majitel strti nervy a urobi si prazenicu...
  • pasterizovana vajecna melanz je dobry napad, malo by to na tu prazenicu celkom vhodne, ci uz to vozim v aute alebo nosim par dni na chrbte
  • co sa tyka obalu : elopak by naml byt problem v yvnimkou zahadzovania v NPR
  • skusal som dakedy susene vajcia, s cibulkou to bolo celkom fajn po tyzdni sackovin, ale teraz som uz som lenivy. Tekute vajcia vyskusam !
Lenrob

Zbavime vajicka prirodneho a prirodzeneho obalu, ten ozdobime bizuteriou a predame. Vnutro zabalime do skatule, ktorou mozu turisti krasne ozdobit okolie taborisk... Ma to logiku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov