Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Elixír

Diskusná téma K článku: Elixír

Bolo to nešťastné daždivé leto. Už od začiatku júla takmer každý deň pršalo a ak už nelialo, bolo zamračené a sivá obloha neveštila nič dobrého. Lenže moja celozávodná dovolenka a kamarátovo turnusové voľno sa nedali inak naplánovať a zosúladiť. Od skorej jari sme sa ako malí chlapci tešili na náš týždenný vander a pri plánovaní sme si prisahali, že pôjdeme, aj keby traktory padali a domov sa nevrátime skôr než o týždeň. A tak sme začiatkom augusta vyrazili. Rýchlik Horehronec nás vysadil na Červenej Skale a potom ešte pár zastávok osobákom a boli sme na mieste.

Vladimir Popluhar

Pri čítaní tohoto príspevku mi pekne zatekalo za krk, lepili sa mi mokré nohavice na stehná pri chodení slovenskými horami. Tak som sa cítil. A tiež som si užíval znovu ten pocit, ked človek príde celý premočený do sucha a užííííva si to. Dakujem za to pripomenutie. Ked som chodil Slovenským Rajom v 80-tych rokoch, tiež sme takto zmokli, my sme natrafili na cestársku búdu, bol v nej klukový telefon a ked sme sa trošku presušili tak zo špásu sme zatočili klukou. Na druhej strane sa ozvalo - Prosim - kam Vás prepojíme? Tak po dvoch týždnoch som sa dovolal domov na klukový telefon :-)))) Bol to tiež taký malý zázračík - technický.

MartinBB

Perfekný príbeh, Rowlingová sa môže schovať.. Takéto slovenské "hiking-sci-fi" si vždy rád prečítam.. A navyše - inšpirácia, keď budem toho roku robiť horcovicu, skúsim "vylepšiť"jednu fľašku ešte nejakými bylinkami... čo ak utrafím a bude Elixír ? ;-)

Funttomas

Lokalizovanie chatky odhadujem na Slovenské rudohorie, kdesi vo Volovských vrchoch, pravý breh Hnilca (?).

Daulagiri

Od začiatku som bol zvedavý či napokon napíšeš kde sa to odohralo (pohorie), ale rozumiem tomu. Takto to má zvláštnu tajomnú atmosféru.
Skutočne až mystické čítanie, výýýýborné...

Danielocka

Uz cakam, kedy zo svojich pribehov urobis peknu knizku. Mam vela priatelov, ktorym by som ju s obrovskou radostou kupila k sviatku... tesim sa, co zasa vytiahnes z rukava ... vdaka za milu chvilku ...

Eta

tento pribeh moze byt "povzbudenim ci nadejou"(?) pre turistov, ak nas zastihne na turach podobne pocasie ;D

Berto 112

Boro, tvoje príbehy budem čítať len pod dohľadom lekára - zabudol som dýchať

J1tka

Velmi prijemna poviedocka par minut po polnoci :)

Pekna zmes nerealnej reality. Myslim, ze (takmer) vsetci hladaju podobny (i ked len symbolicky) zrub a podobny elixir, nie vsetci vsak maju podobne stastie...

V kazdom pripade sa pacilo, drzim palce v dalsom hladani :)

Marian

Putave, Boro dufam, ze niekedy napises, ako dopadol tvoj zamyslany pokus o najdenie tej chalupy.

Habatka

Mal by si to vidať knižne,určite by si mal úspech ako J.K.Rowlingová,je to fakt dobre napísané/úprimne/,alebo ste fajčili dobrú trávu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum