Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma hladam niekoho na hory u nás

J1tka

Ako to tu pozorujem, asi patrim medzi "pasienkovych" turistov. Nemyslim si, ze v nadmorskych vyskach pod 1000 metrov nie je nic zvlastne, specialne a zaujimave. Mozno staci len otvorit oci, uzivat si prirodu a naucit sa tesit sa aj z malickosti :)

No samozrejme, kolko ludi, tolko chuti... chcela som len povedat, ze aj NHT (nizkohorska turistika) ma svoje caro a vie byt pekna :)

Peter1

Nazdar Pepa,
Nie toho nepoznám,ale na chate u Petra Frankoviča himalajských lezcov bolo posedenie ako aj rozlúčka pred ich ďaľšou výpravou do Himalaji s Petrom Hámorom,Piotrom Pustelnikom,Morawským.Peter mi hovoril ,že to bol najkraší darček aký dostal keď dostali povolenia na hory teda na výstupy.Snáď vieš čo chystajú sú toho plné média.

Pepa

čau Peťo, já vím, to je supr, to znám a z Brnčálky chodím taky..máš pravdu,dalo by se psát hodiny:-)..neznal jsi náhodou Macieja Sokolowskeho???z Poznaně..tak to někdy probereme na Brnčálce:-)

Peter1

čau Pepa,
Kežmarák robíme z Brnčalky(chata pri Zelenom plese) cez nemecký rebrík.
Super výstup.
Lomničák -cez Medené lávky takisto z Brnči-super výstup.
dalo by sa veľa písať.

Tomáš

Dodrý kluci, ať tak nebo onak, Sonička trefila hřebíček na hlavičku =. nedáme dopustit ani na jedno. No a další historky až na další akci, ale to bych spojil aj s nějakým přenocováním u ohníčku a lahvičce nějakého dobrého moku. Pokud pán doktor dovolia. :o) Veríme, bo veríme.
A péťo1, nečíl se, každý máme něco za sebou a ne všechno se dá dát na sklo. Snad ještě někdy na tůře, svět je malý. Čaf. :o))

Peter1

Nazdar Soni,
vidíme,že Tomáš mal asi len silné reči lebo nám nič nepíše.Skutek-utek.

Soni,
ale príď do Slov.raja alebo do V.Tatier a niečo dáme spoločné.Ináč môžeme aj v Slov.raji urobiť 100.Denne bežne robíme 40-50km podľa chuti aj viac ale nebudeme dráždiť Tomáša.
Ináč partia hovorí,že na oťuk by sa dalo aj Trnavská stovka.

Pepa

hlavní je,že všichni chceme na hory a Jana si vybere:-)),nevím přesně teda co je pašienkový turista,ale já za sebe mám rád každou cestu na hory.Má oblíbená je právě Kežmarský štít,přes Malý Kežmarský,sedloHorné Kežm.štěrbiny a sestup do Huncovské kotliny.Stejně tak mám rád tady popisované tůry,které byly uvedené,prostě na horách je fajn a je jedno,jak náročnou trasu si člověk zvolí,hlavně,že ho to těší a je spokojený.Mimochodem Slovenský ráj mám hodně rád

Rbr69

nech je to tak alebo onak, pekna korektna diskusia, taka tu ma svoje miesto, vidiet, inteligentni ludia na oboch stranach aj vht-spisiaci aj pasienkari :)

Sona

Peter, a co tak Trnavska stovka? :-)

Peter1

tešíme sa Tomáš na Tvoje túry ktoré nám navrhneš-a preto čakáme-Ináč robíme aj Poľské Tatry
čaaaaaaaaaaau
zdravia Ťa spišiaci

Sona

Holt, je tu vela ludi, ktori miluju aj travnate kopceky s pokrutenymi stromami a zaroven aj stity, ferraty atd. - a nedame dopustit ani na jedno :-)

Peter1

Nazdar Tomáš,

No nechceli sme ju hneď podľa Teba odradiť lezením 4 ľadov v Slov.raji alebo v Tatrách-prípadne lezením Puškašových platní na Kežmarský štít.Takisto sme ju nechceli hneď volať do Rakuska alebo rovno na Mount Blanc,alebo Matterhorn mi to máme za sebou takže nejak sme chceli pomôcť ale keď sa to minulo učinkom tak sorry.
Ale keď si taký borec napíš Ti niečo"neobvyklé" a aby to nebolo "standartné" a "vynimočné" pro každého tuzemce.Veľmi sa tomu potešíme.Pretože keby som chcel človeka odradiť tak tam napíšeme také trasy čo človek povie,že sme blázni.
Ale nič chceli sme len pomôcť pretože sme spišiaci zo Slovenského raj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomáš

No ještě že tak, už jsem se začal "jedovať", tak se to říká, ne? :-)))

Peter1

Nazdar Soni,
Suhlasíme s Tebou ale chceli sme ponúknuť niečo čo by ju (Janku) zaujalo.
zdravia Ťa spišiaci

čaaaaaaaaaaauuu

Tomáš

No nevím, ale nic neobvyklého, standardní tůry pro každého tuzemce, nic nenormálního ani vyjímečného, ale sejít se ze dne na den s úplně cizími lidmi riskovat co je to za exoty a ještě navíc, když počasí stálo za prd, a přesto to vypálilo jako super zábava vhodná na společensky strávenou sobotou/nedělí s vysloveně akademickou tématikou nemůžu si přát víc :oP. a hlavně s těch bláznů se vyklubali úplně super lidi a to setkání si myslím bylo větší dobrodružství jak zdolat Gerlach.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma