Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Prvoaprílové alibi

Diskusná téma K fotke: Prvoaprílové alibi

Fotografia slúži ako dôkaz, že som bol 1. apríla na Chopku, čo mi „neveriaci Tomášovia“ v diskusii po mojom pozdrave neverili a brali ho ako prvoaprílový žartík :-). Miesto pobytu síce všedné, ale verím, že pohľad je nevšedný. Vznikol z druhej plošiny retranslačnej stanice Chopok. Parabolická anténa ukazuje na severnú rázsochu Poľany s vrchom Siná.

Ondro_RK

...hej, ja len keď si tam pobehoval po plošinách ;-)
Predtým bola kamera perfektne nasmerovaná. Snáď ju pri ďalšom obíjaní námrazy zas posunú naspäť :-) lebo teraz tam vidieť hlavne strechu opustenej budovy hornej stanice sedačkovej lanovky.

Funttomas

Ondro, nie. Lebo kamera je na Rotunde a nie na retranslačke, kde som bol. Ale je dosť možné, že ju niekto posunul, keď obíjal námrazu, čo na Chopku treba pravidelne.

Ondro_RK

Tomáš,
keď si bol tam hore, nedrgol si nechtiac do webkamery? Pretože tá nejako od toho dňa je pootočená a už neukazuje vrcholovú pyramídu Chopka :-(

Funttomas

Soňa, ty si bola informovaná. To je iné.
Tomáš, to ti verím.
Blahola, to veru bola. Ani na Kamienke nebolo natrieskané.
Bjorson, keby som tam bol s novinami, tak by to nemalo turistický charakter a pre môj ksich by to tiež muselo ísť preč :-).

Bjorson

no dobry dokaz to teda nie je, mal si tam byt odfoteny s novinami v ruke :D

Blahola

Tomáš celý zbytok života...aj to najlepšie sa preje. Funttomas dnešný deň ti závidím, určite bolo nádherne.

Tomáš

No dyť já Ti taky věřil, Já ti dokonce závidím, nebylo by vůbec nejlepší nepracovat a po zbytek života se jen poflakovat takhle po kopcích, no nebyl by to skvělý život??? :-)) Fakt přemýšlím o tom jít do důchodu, když to vidím.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky