Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na louce

Klf

cau vlasto, je to dane tym, ze ak napises clanok, tak automaticky ti zmeni meno z nicku na tvoje skutocne a vraj sa to neda dat naspat. co uz s tym narobis, aj ja mam problem s tym, kto je kto, ale neriesim to. nedavam znamky podla toho, kto je autor, ale podla fotky. cuz. M.Beres alias KLF :))

V.Zacek

Díky klf za podporu.A ještě jedna věc:Včera sem dal zlů známku Tomáši(asi Trstenému),ale jak se v tom mám vyznat,když pod fotkou je autor T.Trstený a v diskuzi je to asi Funntomas?A též klf.V autorech fotek nikdo takový není???Majte sa fajn,možná přidám jinou než borovici a řiďte se dle stupnice.Mně horší známka nevadí,aspoň vím,že se mám příště zlepšovat :-))Ahoj!!

Klf

Pripajam sa skor ku Vlastovi - aj ja som tu rozviril diskusiu na tema hodnotenia a vyriesil som to tak, ze svoje fotky hodnotit nedavam. Kto chce, napise nazor, kto nie, tak nie. V tom je sloboda volby. pekny den. klf
P.S.: Mne osobne sa tato fotka paci, ma svoje caro a aj som to vyjadril.

Lubo

Rad by som poziadal diskutujucich, aby nepouzivali nepriatelske expresivne vyrazy. Tato diskusia by mala byt vecna a hlavne v priatelskom duchu.

Plne suhlasim s nazorom, ze ked je 5 stupnov hodnotenia, mali by sa vyuzivat. V pripade hodnotenia 4 a 5 by bolo vhodne este aj nieco do diskusie napisat, aby autor vedel, kde urobil chybu a vedel sa zlepsit. Takto sa snazim hodnotit pokial mam cas. Diskusia ohladom tohto systemu hodnotenia vzblkla uz viac krat, myslim, ze k tomu bolo povedane vsetko. Pripravuje sa redizajn Galerie a bude pravdepodobne aj iny system hodnotenia, aby ludia nemali pocit, ze su v skole = nie je "politicky" taktne dostat/det znamku horsiu ako 3.

V.Zacek

For Semanišin.Nevím kterému Tomášovi sem dal zlú známku a už vůbec nevím koho zde buzeruji!!Když už víš kde najít mé fotky,tak tam taky najdeš něco o mně.Fotím krátce a z Tater moc fotek nemám,jinak bych poslal daleko víc.Tady ta borovice u Vavrišova se mi líbí nejvíc,ale je jasné,že už další nedám.Sem zde krátce a proto promiň,že sem zde rozvířil stojaté vody hikingu.Když je stupnice hodnocení 1-5 a většina dává 1-2 za veškeré obrázky,tak si nemohu pomoci,ale není to dobré!!Snažím se hodnotit poctivě a pocitově.Tak zde máš můj způsob hodnocení:5-totální škaredá fotka po všech stránkách.4-to samé,jen o něco lepší.3-průměr,který ani neurazí,ale neoplývá moc dobrou kompo,ani světlem,ani technikou.2-hodně dobrá fotka s malou technickou,nebo kompoziční chybkou.1-vynikající kompozice,výborná technika,pěkné světlo.Technika může mít malou chybu,pokud je kompozice velmi výborná!!Takže ještě jednou:nikoho nebuzeruji!!Nezlobím se na Tebe,názor druhých respektuji.Od ostatních čekám to samé.Jen diskuse nás může někam posunout.Urážky nikoli.Ovšem hodnocení je pouze subjektivní každý to vidí jinak.I každý monitor jinak zobrazuje.Ahoj :-))

Semanišin

Ja som to myslel všeobecne ,možno som trochu zaafektoval ,ale dúfam že ste ma pochopili čo som chcel povedať .

Funttomas

Semanišin, dvojka nie je zlá známka. Skôr ide o to, že väčšina ľudí dáva nadpriemerné známky aj priemerným fotkám, ale to už nepatrí do tejto diskusie…

Semanišin

Vlasto máš kopec iných pekných fotiek zo slovenska napríklad túto photoextract.com/…/46203.html ,nechápem prečo dávaš stále to isté a druhých buzeruješ ,alebo im dáveš zlé známky , ako Tomášovi za tú poslednú super fotku?

Funttomas

Tatier tu máme dostatok. Potešia aj menej známe lokality.

Funttomas

Okrem toho, že je to tmavý zhluk poviem nové iba to, že by som si rád pozrel nejaký nový pekný pohľad na hory aj z inej lokality, lebo táto borovica začína byť okukaná.

Blahola

Šedivé, tmavé. Strom na ľavej strane v predch. záberoch bol lepší.

Tono

Trosku sedive, skus ubrat v strednych tonoch (urovne resp. gr. krivky), pridat viac jasu a jemne kontrastu. Potom to bude OK.
Resp. tu je linka na to, ako dobre prevadzat farebne foto na ciernobiele.
vivo.sk/?action=article.show&…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky