Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Veľké a Malé Zajfy

Diskusná téma K fotke: Veľké a Malé Zajfy

Snová atmosféra prebúdzajúcej sa jari. V tiesňavách teraz dominuje vodný živel, lúče slnka si sem ťažko razia cestu oparom. Aj keď máme už dosť v nohách, pokračujeme smerom na Občasný prameň a Havraniu skalu.

Jana T.

...áno, ako sen...veľmi pekný záber...!!!
...to sa tlačia deväťsily zo zeme ?

Daulagiri

Úsek cez Malé Zajfy a následne odtiaľto cez tiesňavovitú dolinku na Stratenskú pilu patri k mojim najobľúbenejším v tomto výnimočnom kraji. Má to tam neopísateľné čaro a vždy ma to upokojuje.
No Havrania skala má taktiež čo ponúknuť.
Až sa mi zacnelo za týmto mojím obľúbeným krajom...

Pekná snová atmosféra.

Sona

Axel, nekaz mi moje rozpravkove pocity z Raja :-) Takuto prirodu som tam zatial nastastie nevidela, minimalne v juznej casti, kam chodim vacsinou....

Axel

Sona, Raj je cely posiaty "kvetmi". Akurat ze su hlinikove a su na nich napisy so znackami piva. Alebo su z PVC a popisane znackami obchodov.
Nezabudnime na ropnu lobby a roztrusenu reklamu na motorovy olej a pneumatiky.
A k fotke: pekne zachytena atmosfera oparu, mne sa to nikdy takto nepodarilo. :-(

Zilla

poznám tie miesta a na jar keď je veľa vody a málo turisov je v Raji najkrajšie

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky