Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Niekde na červenej

Vladimir Popluhar

Nechcemalias - Ty máš tušim rád cukor - ked máš na jazyku len to sladučké a presladené - to len pre pobavenie. A len tak mimochodom - nevidim na tom nič teplošské ked sa človek slušne baví. Co musim všade hovoriť - do r..., do h.... a podobne. Ja to nepotrebujem, viem sa vyjadrovať normálne a každý číta len tak ako sa vlastne sám cíti. A urazený som vôbec nie, proste je to môj názor.

Sona

Podla mna to vobec nie je take tragicke, nechcemalias :-)

Nechcemalias

Pocuvajte chalani, nic proti, ale skuste si po sebe citat tie prispevky. Ved to tu je ako zraz 4%-tnych. Take sladucke reci nema ani moja 5 rocna dcera. (to bolo na pobavenie, nie urazenie).

A k fotke. Osobne sa mi zda presladena, ale je fakt, ze by som to nedokazal urobit ani z 10% tak dobre, ako autor. Takze, co sa tyka kvality, musim dat za 1.

MatusM

Na rozdiel od vas, ja som to cez vikend zase raz riadne prehnal.. ledva sa zliepam dokopy. Krasna fotka, jemna, vykreslena..

Kukikuk

Krasa, to je druhe caro co milujem okrem zimy - vodu!

Vladimir Popluhar

Aj tak som na tom najhoršie - ešte že sa tu môžem potešiť všetkými Vašimi fotkami za ktoré dakujem.

Tono

Ja chytam "abstaka" uz vo vlaku, ked sa vraciam domov z pekneho treku :o)

Blahola

Daj pokoj, ja mám dvojtýždňového absťáka a som z toho celý nanič. Zo srdca ti prajem skoré uzdravenie!

Vladimir Popluhar

To vieš Blahola, som už dva mesiace vypísaný s chrbticou a ked sa dostanem do lesa - akoby ma z výbehu alebo reťaze vypustili. Kto to nepozná, ten si to nevie vážiť.

Blahola

Okrem peknej foto aj popis, ktorý vyčarí úsmev. Je nás viac čo sa zabudneme.

Tono

Pekne sa Ti to podarilo cvaknut.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok