Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dobrá Voda

Diskusná téma K článku: Dobrá Voda

Dnes by som vás chcel pozvať do kraja malých kopčekov a veľkých lúk, kraja tichých listnatých lesov, kde sa vánok hrá so steblami tráv a s kvietkami na slnkom presvetlených lúkach, alebo sa môžete započúvať do šuchotu stromov a listov na ceste pod klenbami zelených lesov. Dýchne na vás kus histórie tam kde by ste to absolútne nečakali, prekvapí vás duchovno navštívených miest, dotkne sa vás história nášho ľudu. Sľubujem, že neprekonáte žiadny výškový ani diaľkový rekord, ale budete odchádzať očarení tým dotykom prírody, ktorý tu na vás čaká. No dosť už básnenia pán autor, dajme sa do praktickejších riadkov.

Petr59

Děkuji za popis další mě neznámé části krásného Slovenska.Tím že se nemohu aktivně zúčastnit tůr mi takovýto popis pomáhá si utvořit reálnou představu.
Moc děkuji přítelkyni Jarmilce, že mě přitáhla na tyto stránky :-)

Petr Hošinský

Děkuji za popis další mě neznámé části krásného Slovenska.Tím že se nemohu aktivně zúčastnit tůr mi takovýto popis pomáhá si utvořit reálnou představu.
Moc děkuji přítelkyni Jarmilce, že mě přitáhla na tyto stránky :-)

Vladimir Popluhar

Jooooj Danka - dúfam, že Ta to tam zláka - je tam velmi pekne a príjemne. ale kedže je to nenáročné je to fajn aj ked sú trošku horúčavy. Autorom nápisu je Ludovít Stúr - som sa nad tým zamyslel a páčilo sa mi to. Dakujem za príspevky.

Danah

... no, Vladko, nebyť tvojich článkov, tak by som si myslela, že tam na tých vašich "dolniakoch" niet o čo zakopnúť:))... a teraz ma už láka aj Dobrá Voda... verím, že keď pôjdem navštíviť sestru do BA, podarí sa mi dostať aj tam... a k tvojim fotkám: výborné sú tie veľké náhrobné kamene a veľmi sa mi páčia aj lesná cesta a cestička na lúke (myslím 12-ta fotka)... a samozrejme zaujala aj tá veľká s textom z náhrobného kameňa...

Meky

Cau Vlado.Pekný článok aj foto.Ja som s manželkou išiel opačným smerom-z Naháča na Dobrovodský hrad/20.4./Je to krásna a nenáročná túra.

Tono

Takze konecne vysla tura z mojej oblubenej Malokarpatsket destinacii... :o)
Pekny clanok Vlado, dobre foto. Z hradu si mal dat viac :o)

Vladimir Popluhar

Misob - ja Ti neviem, či mal odrazený nos alebo nie, som sa viac zaujimal o moju spoločníčku :-))) Tá ma dobrý nos - ved našla mna :-))))))
Dakujem za príspevky. Ivy treba teda vybehnúť.

Yva

Pekný a obsažný článok. Priam ma to tam teraz láka ísť.

Misob

Zaspomínal som na svoju prvú viacdennú expedíciu z BA do NM, ktorá viedla aj týmto krajom (nocovali sme s brachom pod Mariášom)... Ján Hollý mal vtedy na cintorínskej buste odrazený nos - už sa mu polepšilo?

Lulu

Takéto články sú dobré, ak sa dakde chystáte pomôžu pri výbere kam cez víkend.... dobrý popis :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov