Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Polerieka

Diskusná téma K fotke: Polerieka

Najmenšia turčianska osada je učupená v údolí Polerieky na pomedzí pohoria Žiar a Turčianskej kotliny. Názov presne vystihuje ráz dedinky, ktorá administratívne patrí pod obec Abramová (strediskové sídlo aj pre susednú Ondrašovú a Laclavú). V Polerieke okrem drevenej zvoničky a družstva nájdete len pár domov či chalúp a chabé víkendové busspojenie.

FunTTomas

jano: popod horu sa dá ísť k rybníku Vedže a ďalej do Kláštora pod Znievom. K ondrašovskej minerálske sa dá ísť, potom na Kostolec - kostol sv. Kozma a Damiána hiking.sk/…/kostolec_a_krivan…. Z Kláštora pod Znievom po zelenej cez kalváriu a na ruiny hradu Zniev a po pustnúcom náučnom chodníku Zniev - Polerieka popod Chlieviská cez Ondrašovskú skalu a minerálku enviroportal.sk/clanok.php?cl… alebo naucnechodniky.sk/?id=2&… (je tam dosť náročná orientácia, lebo značky sú vyblednuté a chodník slabo prešlapaný hiking.sk/…/zadny_pohlad.html

Jano varga

vie niekto poradit,co sa da robit,vidiet atd v Polerieke a okoli? dik

Jano varga

vie niekto poradit,co sa da robit,vidiet atd v Polerieke a okoli? dik

Blahola

Bravo, Juľka, slovníkom si len potvrdila z akej prdele to pochádzaš.

Julia Zaňová

No milý blahola tak teraz ma dobre počuvaj , si myslíš že zato že si s Martina alebo s kade tak že si niečo viacej ako mi ???Aha no prepač nejdem sa porovnavať s dakym feťakom čo ma vymyty mozog ako aj gubo....Tak ked sa ti tu nepači tak načo ťahaš tu tučnu riť na bicykel cez Laclavu ?A ked ti tu chyba pohostinstvo tak sa nažer doma ty sračkodych !!!!!Ked ťa tu uvidim raz na bicykli tak ťa z neho zhodim ťa vlasna mama nespozná čo s tebou dorobim!!!GUBO !!!TEBE KED SA DAčO NEPAčí TAK NAčO TADETO CHODIš TAK SI JU OBCHADZAJ ALE SRAť SA DO NAS NEMUSíš!!!!!!!!

Fotofusher

Milá Simonka, a totok skadiaľ píšeš???Veď v Laclave ani len elektrinu nemajú!!!

SIMONKA

MILY GUBO.lACLAVA NENI ZIADNA DIERA!! TAK SA PREBER STOHO SNA !!!!!!!!!!!!!!!!!

DAKUJEM
Gubo

laclava je diera, ked nemusim tak tadial ani nejdem. Krciem je dost, len treba si zvolit spravnu trasu:-)

Blahola

Dobre si ma rozosmial, inak Laclava je prdel sveta. Na jesenných a jarných bike túrach som sa aj ja presvedčil, že s pohostinstvami na hornom Turci je to biedne. Ešte pár biketúr a urobím mapu Turca s fungujúcimi pohostinstvami a cenovou ponukou za pivko a kofolu.

Funttomas

Blahola, v Polerieke som to ani nečakal. Prvé sklamanie od smädu bolo až v Laclavej. A druhé zato kritické sklamanie v Ivančinej, kde majú dva kostoly ale krčmu žiadnu! Aspoň, že tam žijú dobrí ľudia, čo nám nabrali do fliaš čistej vody, lebo by sme od smädu umreli :-P.

Blahola

A ty si tam krčmu a občerstvenie hľadal...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky