Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jaskyňa II

Psyloo

->Janci - dik za info, presne viem, o ktorej skupine skal vravis, poznam ju velmi dobre, ale som ani netusila, ze tadial vedie chodnik k jaskynke, zase som o nieco mudrejsia, skusim nabuduce;-)
-> Blahola, mas pravdu, to som citala na webe presne 2 tyzdne po mojom minulorocnom vylete na Sip. Co ma ale viac odradilo to boli motorkari vo Skutovej doline, teda sa ani necudujem ze aj ten macko bol nahnevany;-))
A tak vazne, s macom ci bez, Sip urcite stoji za navstevu, pre mna je to vynimocny fesak, hlavne ked sa nan divam z Kralovian;-)

Blahola

150 Sk, pri kúpe 3 ks som to vyhandloval na 135 Sk. Použiteľný je na vzdialenosť 3-4 m. Je to vyslovene na zverov, na otravné indivídua z ľudskej ríše je už prisilný (vraj).

Blahola

Psyloo myslím, že minulý rok nad Stankovanmi maco aj zaútočil. Ale to ťa nechcem a nesmiem odradiť! My sme si v poľovníckych potrebách zaobstarali spreje plnené korením, dúfam, že zostarne nepoužitý v ruksaku.

Janci

Psyloo,keď ideš zo Stankovian po žltej, pod vcholom Šípu po ľavej strane je masív skál ktorý tvori hrebeň. Je tam vychodený chodník vedúci dolu pod skalu, jaskyňa je asi 4m nad chodníkom. Nech ťa memýli jaskyňka pod vysokou skalou, pred ktorou je lúčka.

Psyloo

a este jedna otazocka: ako sa da k tej jaskyne dostat?

Psyloo

ani ja som nevedela, ze tam je jaskyna...a tak btw. k tym medvedom - v Skutovej doline tula sa este macko? Pred rokom jeho stopy skutocne ma odradili od vystupu na Sip;-(

Janci

No jaskyňa... Medveď by sa tam asi nevyspal.

MatusM

...škoda horšieho svetla, ale cenná fotka. Ani som nevedel, že je tam jaskyňa. Ďalšie miesto, kam sa musím pozrieť!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma