Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cez Valašské kráľovstvo

Diskusná téma K článku: Cez Valašské kráľovstvo

Konečne sa v meteorologických ústavoch umúdrili a predpoveď počasia bola natoľko obstojná, že sme sa rozhodli vyraziť. A ak už prvý jarný vander, tak rozprávkový vander. No a kde by to inde mohlo byť, ako v nejakom kráľovstve. Pretože však nejaký veľký výber nebol, vyrazili sme tam, kam sa dalo. Náš tip padol na Valašské kráľovstvo, ktoré nezávislé súdy oslobodili od uzurpátorského kráľa Bolka Polívku a tak sme v piatok 25.4.2008 vyrazili. Náš cieľ bol prejsť Valašsko naprieč od Valašského Meziříčí do Luhačovíc.

Brko

Jsem rad ze se vam u nas libilo. Vetsinou ctu na webu jen kritiku, takze toto mne prijemne prekvapilo.

Poldo

Už sa teším ako pôjdem v Tvojich stopách. Píš ďalej. Pekné počasie a dobré pero...

IND_jones

Ta oblast Chlevisek a Syrakova je fakt plna motorkaru, ale v Cesku na ne neplati zadne zakony...

Boro

Ono je fakt, že tých krčiem bolo po ceste dosť. No ale povedzte sami,dá sa nejaká vynechať? Veď ja poznám porekadlo, že ak vynecháš po ceste otvorenú krčmu, všetky ďaľšie po ceste budú zatvorené. Viem, že tam nie je nejaký presný popis trasy, ale naozaj by to bolo zbytočné. Nie je to na orientáciu ťažké a ten kraj je takmer stále rovnako rôznorodý ako je aj vidno na fotkách. Ale je tam naozaj pekne.

Echosm

Boro, super, podrobný popis . Môže skúsiť a j začiatočník. Je to paráda

Pafi

Vďaka Boro, krásne.
Vieš, rodný kraj, zo všetkých najkrajší.

Peťko

Boro, kľudne si mohol dať článku nadpis: Krčmami Valašského kráľovstva. Inak, ja by som sa určite tiež zastavil v každom šenku. No ostaň smädný, keď nemusíš!
Pekný článok.

Honza286

Malá přopomínka k pohořím - Hostýnské vrchy se nachází na západ od Valašského Meziříčí a Vsetína, takže zde v článku s jedná o Vsetínské vrchy (mezi Valašským Meziříčím a Vsetínem) a dále pak o Vizovické vrchy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov