Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Strážovské kráľovstvo

Diskusná téma K fotke: Strážovské kráľovstvo

Maličká časť z rozľahlého kráľovstva hlbokých lesov, nespočetných voňavých lúk a premnohých vrcholkov a hrebienkov - tento výhľad poskytuje jedno z brál v podcelku Gábrišské vrchy. Dominuje majestátny Strážov, dolu je učupená dedinka Košecké Rovné a celkom v pozadí Malá Magura s Temešskou skalou.

MatusM

..ja som sa snažil u všetkých preniesť časť záťaže na nohy, a som celkom spokojný, hecli sa:)

Rbr69

... takze ste boli partia tazkych turistov alebo "pecenovy" trening na chalupach Mojtina?:)

MatusM

Čiže z Mojtína túto prechádzku zvládnu aj babky, čo chcú po kostole trošku rozohriať kosti.. fakt easy.. a prekvapilo ma, že hore nebola žiadna kóta, ani kríž, ani ohnisko, proste žiaden bordel, len uzučký chodníček.

MatusM

Rasťo, na toto miesto sme natrafili úplnou náhodou, pôvodne som chcel partiu vytiahnuť inam, ale splietol som sa a nechcel som to otočiť.
Tak sme len vybehli na kalváriu, odtiaľ cez lúku doprava a kúsoček do kopca, zas len lúkou. Tam sme sa rozvalili do trávy pod posedom a pri odchode som si všimol, že z lesa oproti čosi trčí. A to takáto ohromná vyhliadka, kolmá 50-metrová stena. Máriovu foto z tohto miesta som si všimol až dodatočne.
O medveďoch nepadla zmienka, v nedeľu som sa bol aj sám "prejsť" pri východe slnka a vyplašil som len vysokú..

Rbr69

Odtiaľ si mal asi pekne vyhlady, ja to poznam len dolu z toho udolia, ked idem na biku na Zliechov. Vtedy vykrucam vlavo nahor krky :) Mam pocit, ze tam hniezdia aj nejaky dravci v tych skalach, kde si sa pohyboval. A podla mapy a aj vlavo na fotke sa mi zda, ze nahor od Mojtina to nie je az take zalesnene a ani nastupanie nie je asi take prudke.
A co domaci v Mojtine, medvede nespominali?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok