Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Súťažné fotografie (Galéria)

Hrosik

Ešte pripomeniem, že súťaže považujem za akceptovateľné ak idú mimo main stream a to je budovanie kvalitnej mapy s informáciami.

Hrosik

Vkladanie fotografií do Galérie považujem za obmedzujúci prvok. Mal by byť spôsob vkladania užitočných fotiek bez hodnotení a iných obmedzení (ako je počet jedna na deň). Napríklad ak prejdem hrebeň a chcem dať tri fotky s novými údajmi mimo vyznačených pozícií. Samozrejme je mi jasné, že nejako treba obmedziť zahlcovačov s veľkým apetítom.
Hodnotenia sú podľa mňa hlúposť.
Súťaže to je povedzme niečo iné. Kto chce nech súťaží.
Hiking.sk by malo byť o užitočnosti pre turistov.
Mnohé fotky v Galérii a následne mape nič užitočné neprinášajú.
Zdravím a ďakujem za práce.

Gagigo

Ja myslím, že tá lávka pri vlaku Kraľovany, zastávka /Dierová/ je opravená, resp. je celkom nová.

Tomas Vohlarik

toto je dobra trasa - ak ti mozem poradit, odparkuj auto pri cintorine, je tam velke parkovisko a rovno z neho sa dostanes na zltu znacku, neznacena trasa z Podsipu je bezproblemova, privedie ta ku kolajam a popri nich zasa k parkovisku

UNCLE LACO

Okruh zo Stankovian. Stankovany - Žaškovské sedlo - Šíp - Zadný Šíp - osada Podšíp a potom chodníčkom síce neznačeným, ale riadne prechodeným späť do Stankovian.

Atalienka

Dajte mi niekto typ ako najlepšie ísť na Šíp. Bola som tam asi pred 8.rokmi... z Bystričky sme šli lávkou, teraz je tento úsek zrušený a ide sa buď zo Stankovian, alebo Žaškova...alebo ... ?

Boomer3

Vdaka za info, fotku som poslal na mail. V tych podmienkach som to pochopil tak, ze rozmer musi byt v tej hranici 730-738px a ked sa da vacsi, tak to system upravi.

Lubo

Este raz, pokial das presny rozmer, system sa fotky nedotkne. Bodka :-).

Merhorn

Lubo nemoze to byt tak ako pises. resp. uz davno a nie len ja som sa tu ozyval, ze fotka po vlozeni do galerie jednoducho strati na kvalite a hlavne ostrosti. Fotky som musel brutalne preostrit, podla pohladu v pc proti tomu ked sa nahrala do galerka. Neviem cim to je ale deje sa to. Na presny rozmer v px som si vzdy daval pozor. Nechapem.

Lubo

Pozeram, ze tvoja foto tam ma len 730px ... posli v 738px verziu na admin(zavinac)hiking.sk a vymenime ti ju zajtra.

Lubo

Fotku musis upravit presne na 738px na dlhsej strane. Potom sa jej system ani nedotkne a presne tak ju zverejni.

Boomer3

Zdravim. Chcem sa spytat, preco, ked pridam foto do galerie, alebo sutaze tak sa zmeni jej kvalita. Fotka vypada ako keby nebola dost ostra. Pritom v PC je vsetko v poriadku. Rozlisenie fotky je samozrejme upravene podla pravidiel, robim daco zle? Dakujem

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov