Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hotel na hranici

Jonathan.sk

...ten kameň by som trochu zväčšil, a pozadie trošku viac rozostril,..., hehehe, ale to sa to kecá od piva...

Nechcemalias

Nechcem Vam kecat do Vasich hodnoteni (uz aj preto, ze sa sebakriticky pozeram na svoju cast galerie), ale aj ked je tato fotka urobena po "technickej" stranke dobre, neda sa porovnat s kvalitou ostatnych matovych fotiek.

Nepaci sa mi, ked hodnotenie niekto (podla mna nie ucelovo) kazi svojou stvorkou, ale rovnako to funguje aj naopak, a teda, ze dam niekomu za 1, lebo "ved on robi dobre fotky".

Alebo by ste dali za nu koksovi99 za 1?

Mato_d

Tuto fotku urcite neradim medzi to najlepsie, co na Portasi vzniklo... ;)
Je to len taka prva, dokumentacna, kedze doteraz tu nie je ziadna fotka hotela, v ktorom sme vlastne fungovali. Urcite jej je co vycitat.
Dikes vsetkym za zastavenie ;)

Rbr69

... kokso99 bude asi trochu slepec (bez urazky, ale 4ku?!, nech si pozrie sebakriticky svoju cast galerie)

Adushka

Hehe, sa tu vsetci predvadzate, ze co ste sa naucili za tie dni :)) ale priznavam, nakazilo nas to vsetkych, par tyzdnov bude opisovanie kompozicie pri foteni a jej vplyvu zabavat (s usmevnym podtonom) mojich spoluputnikov na horach :) inak krasna foto, vsak som to tak ohodnotila uz na Portasi.. btw kto je uzivatel kokso99?

Rbr69

Nepokojna kompozicia mozno, dalo sa to tam inak?, a k nazvu Hotel na hranici vystizne (alebo nazov k zaberu). A Mato iste popremyslal nez tam svoj nastroj takto rozbalil :)

Tibike

Paci sa mi to velmi, a trochu zavidim, moje fotky hotela kazia zaparkovane auta :(

MatusM

mne sa to paci, aj s tou miznucou cestou..

Lubo

Kompozicia mi pride trochu nepokojna, umocnuje ju aj rozmaznuty hotel ... oko skace ako kamzik

PetoH

Pekna burcujuca, lavodolna kompozicia :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok