Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: HIKING fotostretnutie na Portáši

Diskusná téma K článku: HIKING fotostretnutie na Portáši

Tak máme za sebou historicky prvé stretnutie nadšených horských fotografov, ktoré sa uskutočnilo 1.- 4. mája na hrebeni Javorníkov v horskom hoteli Portáš. Pre tých, ktorí na ňom neboli a sú zvedaví, ako prebiehalo, a aj pre účastníkov, ktorí sa chcú obzrieť, prinášame malé zhrnutie.

Rbr69

Ale Jaa, ved to bol vsetko shareware alebo si pamaeta niekto nieco ine? :)

Sona

Alebo v internetovej kaviarni :-))

Jaa

no ale toľko dobrého SW sa len tak ľahko po kope nenájde :) vyzerali sme tam ako na stretnutí hackerov :)))

Psyloo

oprava: 99 krat;-)
Tak naozaj mozte lutovat, ze nesli ste s nami, namietov na fotenie po ceste nasli sme naozaj vela, miesto bolo spravne, ale cas nie, skoda, naobed uz sa to nedalo dobre odfotit.
Softu som sa venovala az ked som prisla doma;-)

Lubo

No vidis, a mna stve, ze ho nemam v portfoliu, lebo som ostal s ludmi, ktorych viac ako tura zaujalo dalsie softverovanie :-)

Psyloo

Diky Lubo, ano tato je jedina, ktora aj mna sa paci;-) lenze ten strom bol objektom zaujmu vsetkych, teda odfoteny bol prepodkladam asi 100krat;-)

Tibike

Dnes som nejako zabludil na Velky Javornik, pozriem do knihy navstev v plechovej schranke, a co nevidim: ucastnici Hiking fotostretnutia zanechali zopar peknych riadkov a nezabudli spomenut tento skvely internetovy portal :)

Mato_d

Rasto pri mojej fotke Portasa pisal, ze som tam rozbalil svoj nastroj. Teraz som rad, ze som nebol sam, kto to tam "rozbalil" ;)
Inak tato fotka picasaweb.google.sk/…/viewPho… by si zasluzila mierne vyrovnat, zdola trosku orezat a natiahnut ju sem. Velmi pekna...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov