Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hrad Červený Kameň z Vysokej

Vladimir Popluhar

Nenahneval som sa, nie som z tých, ale ja ak chcem robiť niečo s cudzou fotkou tak sa spýtam ak mám koho, možno by som Ti poslal aj originál - alebo v RAWe. Ale všetko OK.

Lubo

Podla mojich skusenosti je nastroj selective color jediny, ktorym sa ako-tak da nieco robit s oparom. Zazraky vsak necakajte. V pripade tejto foto by to nieco spravilo asi len so strednou castou.

Peter Straka

Z Vysokej je vidieť toho skutočne veľa, len treba suchší vzduch a ten je v Malých Karpatoch dosť vzácny.

Vladimir Popluhar

:-)))) Lubo nebol si náhodou na Portáši????
ale to bola len sranda, skúšal som to rôzne poupravovať - výrez bol technicky dosť otrasný, a proste ja túto fotku beriem ako zaujimavosť, nehovorím že je úžasná, len že bol fakt pekný výhlad. Inak neupravujem vo Photoshope - len niekedy - vačšinou som na Zoneri 8-ke. A vdaka za pozretie sa.

MatusM

Mne sa kompozicia paci, aspon vidno prostredie a zaber ma hlbku. Zoom, ci vyrez by asi bol uz znacne nekvalitny a naco? Samotny hrad si mozem cvaknut aj zblizka. Paci sa mi, ako vidno jeho polohu vzhladom na okolitu krajinu.
S tym vyvazenim farieb mas ale pravdu, sam som Selective color este neskusal, dik za dobry tip, urcite raz vyuzijem!

Lubo

Na to, ze hrad je podla nazvu hlavnym objektom fotografie, sa mi zda primaly. Takisto by sa hodilo trochu kompenzovat farby v azurovych tonoch kvoli oparu (vo Photoshope Image-Adjustments-Selective color)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok