Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Búda pod Javorovým vrchom

Pavel Forgáč

Hiking trochu zaspal s tým opisom útulní. Veď napr. tu chýba útulňa v Uhornianskom sedle, legendárna biela ávia (ani neviem kde presne je pipitka, osadník?), zlatno....
Na mapy.cz bol napr. Sláviček na druhý deň po otvorení. Viem, že je to na dobrovoľnom opise autorov, ale mohla by sa dať aspoň ikona do mapy o stavbe. Lebo ako píše heňo fotka je síce fajn, ale to zlatno som si za rok ani ja nevšimol. Keby to sem nepridal patriot tak ani neviem.

Lubo

Ak mate niekto viacero fotografii (idealne aspon 5), tak by bolo fajn dat dokopy kratky informacny clanok. Nemusi tam toho byt vela. V zasade najdolezitejsie je:

  • aka je cca kapacita
  • ci je v blizkosti voda
  • aky je k nej pristup (odkial a ako dlho)
  • ci ma utulna piecku
  • ci je uplne volne pristupna alebo ci treba povedzme v obci si vypytat kluc
Tomka

ade.e
Heňo, ja neprespávam na útulniach a neviem posúdiť čo je pre vás tulákov dôležité. Preto neviem napísať článok o útulni. Jedine čo môžem, je dať ju do mapy.
Pre nás, jednodňovkárov,zase nie je tak dôležitý článok, pretože mne je jedno koľko priční je tam, alebo či je tam piecka, ja potrebujem vedieť či pri nepriaznivom počasí sa mám kde ukryť, alebo si len posedieť a oddýchnuť. Preto si vždy pri plánovaní túry otvorím aj vrstvu fotografií, aby som vedela čo zaujímavé je na trase.

Ade.e

Tomka: To je sice pekne, ze si ju tam dala, dokonca pred rokom, ale takto si ju takmer nikto nevsimne. Preto je lepsi clanok a na mape prislusna ikona.

Tomka

patriot
ade.e
Máme ju aj v mape. Dala som ju tam pred rokom.

Ade.e

To je priamo v obci ta utulna?
Zaujimavy koncept.

Patriot

Mimochodom už 5 novembra bude rok tomu , čo bola otvorená nová útuľňa v obci Zlatno.

Wbk

25.X.2022, naďalej všetko v najlepšom poriadku.

Jana T.

My sme tam v sobotu iba obdivovali... Krásne, čistúčko, útuľne... :)

Miroslav Svitek

Spali sme tu traja z 7.11. na 8.11., keďže útulňa Žliabok bola obsadená. Bodaj by bolo takýchto skvelých útuľní čo najviacej. Našli sme tu sviečku, funkčnú čelovku. Posedeli sme si pri ohníčku, ráno sme vyzametali. Sú tu poličky, vešiaky, dokonca aj vankúšik pod hlavu a na latríne plastové sedátko a toaletný papier. Proste luxus!

Mnicky

Spali sme tam tento vikend. Krasne ciste miesto a metlicka je uz sucastou vybavy :) Rano vychadzajuce slnko slnko svieti cez okienko priamo dnu.

Hrosik

Aktuálne čistá pekná útulnička na hrebeni. 4 prične, stolík, sedenie. Nemá studničku. Má ohnisko, toaletu a záasobník nepitnej vody.

Simond1

prenocovali sme v búde zo 14. na 15 júla 2018 s manželkou,všetko bolo v stave, ako je popísané, hodila by sa ozaj malá metlička, aby sa pozametalo, mám pocit, že spodná ľavá pričňa bola asi uvoľnená, my sme spali na dvoch horných, inak na prenocovanie veľmi vhodné, vďaka ľuďom, ktorí sa o to starajú.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov