Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Okolie Vyšnej Boce.

Diskusná téma K fotke: Okolie Vyšnej Boce.

Malá, pôvodne banícka obec (950 m) na konci Bocianskej doliny pod Čertovicou a Rovnou hoľou.Leží v ochrannom pásme NAPANT-u a je výborným východiskom na túry do Ďumbierskych a Kráľovohorských Tatier.Oáza kľudu a ticha s vynikajúcimi možnosťami rekreačnej, vysokohorskej turistiky a cykloturistiky.V zime sú možnosti zjazdového aj bežeckého lyžovania.

Psyloo

-> Jonathan, veru, ze makacka v jaskyni je horsia ako na kopcoch, teda prosim ta nehovor mi ze som zlenivela;-) btw. keby si mi odniesol moj aspon 20 kilovy batoh tak hned idem na Seven Summits.

Jonathan.sk

...tak k jaskyniarom hovoríš: už sa ti nechce šľapať celé dni s tridsaťkilovým ruksakom, radšej budeš celý deň niekde pod zemou v mláke ležať. Nejak si nám zlenivela... :-))

Psyloo

Jonathan - presne - k jaskynarom;-)

Tomas & Blahola - predtym kym som vypla hodnotenie nevsimla som si, ze vy ste uz stihli zabodovat, teda ospravedlnujem sa a zapinam hodnotenie odznova;-)

Lubo

Pekna takmer gycovka, len by som mozno ubral tej oblohy

Psyloo

ahoj Adi, ano neponahlali sme sa, zazitky z absolvovania Ceckovej trasy v JMN stacili na cely den, teda pokecali sme este s kamzikom, ktoreho stretli sme po ceste na Dumbier, a kvoli nadhernemu pocasiu zdrzali sme sa na vrcholu asi hodinu (teda na Chopok uz bolo neskoro;-)

Adushka

Pekne, pekne, vidim, ze uz pribuda aj od teba z vikendu.. a ako ste to nakoniec stihali v tu sobotu? :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma