Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dvaja krásavci

Adushka

Vdaka este raz za chvaly.

Rasto: no zial da sa take nieco cakat..

Jozef Kmet: moc dakujem za slova chvaly, vazim si to a prajem tiez vela vydarenych nafotenych fotiek s fujinkou :)

Misob: a vies, ze som si dokonca cez wikipediu aj zistovala, ktory konkretny druh tohto krasavca to u nas rastie? ale do nazvu som to nakoniec neuviedla, takze dakujem za upresnenie :)

Misob

...ešte upresnenie pre vzdelaniachtivých - krásavci patria k druhu šafran karpatský (Crocus heuffelianus)... :)

Jonathan.sk

...skvelé.Tiež som zvedavý, že kde všade sa s ňou ešte stretnem...

Jozef Kmeť

Konečne aj My Fujisti dokážeme konkurovať renomovaným značkám - naše zábery pramenia vo vnútri a máme šťasie,že to vieme fotografiou zverejniť. Takže námety a spracovanie nám nikto neukradne.Ako majiteľ rovnakého fotoaparátu Ti fandím.

Rbr69

Smolinko: nedavno tu bolo pisane, ze fotecky z hiking.sk sa zacinaju vykradat, takze asi nie na predaj, asi si ju niekto ukradne :)

Adushka

Zilla: no nastastie sa neukazali, ale pre istotu bolo jedlo, ktore by ich mohlo prilakat, dost daleko od stanu :) ale pri tvojom komentari som si veru aj povedala, ze uf uf, esteze nic :)

Soni, vsak to bola krehka krasa :) A strasne ma mrzi doteraz, ze baterky blikali uz od Hiadelskeho, som toho nemohla nafotit viac, som vsetko fotila strasne rychlo, tak som aj rada, ze to tak pekne vyslo..

Inak dakujem vsetkym za pozitivne hodnotenia, asi sa vazne dam na makro fotografiu namiesto krajiniek, hehe ;)

Smolinko

krasna s krasnym pozadim... na predaj sa priamo pyta :-)

Rbr69

A ze sa Ti zadarilo, a zadarilo sa aj doostrit :), 1*

Sona

Tak to je teda nadhera, Adi! Tie kvetinky vyzeraju tak krehko, ako by nevydrzali ani vanok :-)

Zilla

tam muselo byť krásne , a keď ste spali v Hiadelskom sedle čo mackovia neprišli? lebo ja som tam bol v nedelu na biku z Moštenice a videl som stopy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky