Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mužik

Tanazilina

Fuj. Keby som také niečo stretla na túre, tak prídem znechutená na celý týždeň. Zdá sa mi, že kysučania sú preborníci na uchovávanie si prírodných krás (viď cirkus Humberto na Rači)

Rast

je to hnusne, vobec sa to tam nehodi. skoda

Peter Straka

Súhlasím, že sa to tam vôbec nehodí a mám tiež taký pocit, že je to financované z eurofondov. Súhlas s psyloo, ten tretí mal v januári zatiaľ len vybetónované základy.

Paso24paso

Sam osobne som mal moznost uvidiet toto monstrum. Mi to len pokazilo krasne straveny den na krasnom hrebeni Javornikov. Naozj neviem ako sa mohlo toto dovolit postavit uprostred nadherneho prostredia. Len to spati priordu. Prec s tym!!!!

Jonathan.sk

...je tam toho viac, tiež by som to radšej sústredil na jedno miesto, namiesto toho že sú rozhádzané po celom hrebeni.

MatusM

Hm.. zaujímavé, viem si predstaviť, že by sa umelecké výtvory do prírody aj hodili. Ten na fotke je evidentne este len rozpracovaný, ťažko povedať.
Mali by určite o niečom vypovedať, niečo znamenať, ten odkaz a účel by tam mal byť.

Kukikuk

Suhlasim s Funttomasom a zillom. Taketo vytvory v prirode - eee

Psyloo

Nezadal si suradnice, ale co ja viem, tak tie socharske vytvory (ja aspon viem, ze su 3) nachadzaju sa na hrebeni Javornikov medzi Chotarnym kopcom, Vrchriekom a Petrankamy, tak si oprav lokalitu na: Javorniky.
Ked sme tam boli naposledy v januari tak tie "sochy" boli prave vo vystavbe.

Jjano

Stavim sa o pivo, ze je to podporene z eurofondov ...

Lubo

Este je tam navyse aj stavebny odpad a neupravene okolie...

Funttomas

Takéto experimentálne sochárske výtvory v prírodnom prostred pôsobia rušivo. Hlavne, ak sú to „tvorivé“ výplody bez účelu a odkazu. Vôbec sa mi to nepáči. Hypermoderné sochy patria do galérii, mestských parkov a prípadne na námestia.

Habatka

Je to nad osadami,rôzne velké skaly na kusoch betonu,v niektorých sú vyfrézované obrazce,ale hlavne tieto opachy,podla mna je to necitlivý zásah do prírody,priam trestný čin.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky