Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Červený kameň

Diskusná téma K fotke: Červený kameň

Obľúbený hrad v Malých Karpatoch, ktorý dostal meno po svojom predchodcovi z 13.st., ktorý bol naozaj postavený z červeného kameňa. Mňa najviac zaujali úžasné podzemné priestory, ktoré boli vybudované pôvodne na skladovanie medi, avšak na tento účel sa vďaka tureckým vpádom nakoniec nikdy nevyužívali. Aspoň bolo kde neskôr skladovať víno :)

Bulat

Podobny prelud som zažil na hrebenovke zo sedla Javorina na Skalnatu v MK. Uplne mimo civilizacie tam siel oproti chlapik skoro v konferenčnom oblečeni, pod pazuchou drzal nejaku malu aktovku, mal dost naponahlo a mna si evidentne nevšimol. Podotykam ze to bolo na mieste vzdialenom minim. 2-3 hodiny od civilizacie. Vyzeral akoby mu rupli nervy s civilizacie a tak utiekol neplanovane do lesa. Ale doteraz si to neviem uspokojivo vysvetlit. Je to trosku mimo temy fotografie, ale chcel som sa podelit s tymto bizardným zážitkom.

Vladimir Popluhar

Ten pohlad na toho maníka bol uplne super, vieš on vypadal ako by nemal všetko pohromade. Teraz rozmýšlam - či nemal náhodou tesiláky. ale turistickú bundu mal určite. Inak Záruby nie su nič strašného, v poltopánkách kludne výjde, problém je len v Certovom žlabe po daždi.

Adushka

Psyloo, tak okruh naplanujem o rok, ked sa znova vyskytnem na konferencii :)

Vlado, to veru musel byt komicky pohlad, ja radsej setrim oci svojich spoluputnikov :) inak dik za pochvalu :)

Vladimir Popluhar

Videl som maníka ist na Záruby v poltopánkách a v turistickom oblečení - tak sa nevyhováraj. Inak to bol pohlad pre bohov. K fotke - zlepšuješ si dobre techniku.

Psyloo

Zaruby hovoris? Smolenice - Havrania Skala - Zaruby - Ostry kamen - certov zlab - Smolenice, velmi pekny okruh, absolvovala som ho minulu jesen. Ale aj vychadzky po Smolenickom parku patria k peknym (aj romantickym;-) zazitkom.

Adushka

A to jeden kolega z konferencie si stihol vybehnut aj na Zaruby, ale ja som s turistikou neratala, nemala som vhodnu obuv, vraj sa to dost smykalo :(

Psyloo

chapem;-) tiez by sa mi nechcelo, kedze okolie Smolenic ponuka super vychadzky.

Adushka

Hono, aj tie boli :) zajtra pridam foto, toto bol vylet vo stvrtok poobede, ked sa mi nechcelo sediet na prednaskach :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok