Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Tatry inak

Diskusná téma K fotke: Tatry inak

Čo sa zmestilo do diery, ktorou vo výške 4km vyskákali skydiveri? Samozrejme že Vysoké Tatry, pod nimi celkom vľavo bytovky popradského sídliska Juh a v strede Spišský Štvrtok s dominantnou kostolnou vežou. Nad Štvrtkom sú zase Jánovce a vedľa vpravo jazva v podobe práve budovaného diaľničného úseku Mengusovce – Jánovce.

Bacaardi

tak toto je paraada! dvaja moji milacikovia: Hory + Letecka technika... idealne spojenie...

Mato_d

Nie nie, Bruce Willíž to istí... ;)
Dík všetkým za komentáre a hodnotenia!

Daulagiri

Veľmi originálne, fakt vždy dokážeš prekvapiť Maťo.

Lubo

Keby tam bol Chuck, urcite by bol pruser s helikopotvorou. A Bruce by vypadol pri nahlom obrate stroja pocas jeho "dracieho" letu :-)
A uplne najpodstatnejsie je, ze tam nebol MacGyver, to by helikoska dosadla ako bojovy kombajn s odminovacou radlicou a ratrakovym zadkom :-)

Axel

jonathan - a Bruce-a s Chuckom si kde zabudol?

Mato_d

Pocasie na prd, takmer suvisla oblacnost v 2500m, spiralovity zostup o 3600 vyskovych metrov behom par minut a zmena teploty o 25 stupnov... ;)
Hiking to velmi nie je, to beriem, skor taka zaujimavost.

Mlieko - nie, neskakal som...

Rbr69

Mohol si hodit aj nejaku GPS suradnicu :) asi by to odtial nikto nezopakoval :), Peto to vystihol, ma to gule, len ci to je hiking :) aby si niekto nepomylil sport :)

PetoH

No konecne, akurat na cas. :) Som pozeral, ze vas premiestnili niekde do Raja, ci kde. Proste dalej od Tatier ako ta akcia mala byt. Bolo urcite tazke tam fotit, ale motiv ma gule, gratulujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky