Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Traja

Adushka

Heh, Rasto, to by som musela mat uplne iny prijem, aby som si mohla dovolit na jesen kupit zrkadlo :) chciet by som aj chcela uz hned, ale financie su dost limitujuci faktor.

Hono, ok :)

Rbr69

Kedze som sa nenarodil so zrkadlovkou :) stale fandim kompaktom, a svoju fujinu (kedze je uz prakticky bezcenna oproti nakupnej cene) si veru ponechavam na ine prilezitosti ... takze Adushka nezufaj :) a ked co zijes len raz tak posetri urob si radost a maj aj-aj ... mozno sa Ti rozlezia myslienky a na jesen nastupis so zrkadlom :)

Psyloo

Adi, asi si uz zabudla, kto ziskal 2.cenu na minulom stretku? Ved Rasto fotil takym istym fotakom aky ty mas;-) ved nejde o to "cim" ale "ako";-)
Kazdopadne ak ja pridem na jesenne fotostretko doniesem okrem Pentaxu aj moju FZ-7cku a mozem aj TZ-1 co je uz uplny kompakt. o.k.?;-)

Adushka

Vyborne, aspon niekto :) a este Tomas, ak zasa pojde :)

Axel

Ak na jesenne fotostretko pridem, tak za seba mozem vyhlasit, ze budem "kompaktista".

Psyloo

ano to mas pravdu, sumy v Panasonicu su strasne...ale okrem toho celkom v pohode kompakt;-)dala som si ho vycistit a opravit a predavat ho nebudem. Na dlhe treky & bikove vylety je dobry.
a ze som dobre vybrala s Pentaxom to viem.rozhodla som sa pre nho asi pred pol rokom a nelutujem. ale podrobnosti a skusenosti to hadam si vyrozpravame na jesen;-)

PetoH

Podla mna si si dobre vybrala. Osobne mam najradsej Canony(ajked mam Nikon :D ), ale aj tie menej predavane znacky v tejto kategorii ako Pentax, Sony alebo Olympus maju dobre vlastnosti a vlastne zle sa kupit neda :) Mna osobne ten Panasonic dost zlostil, tolko sumu a straty detailov... Na tom jesennom fotostretnuti to bude zaujimave, kazdy s novymi zbranami.

Psyloo

he he...PetoH, ved ako sa pamatam aj ty mas skusenosti s Panasonicom;-)

Jonathan, v poslednej dobe stale pocuvam od jedneho, ktory vlastni D80 akym "shitom" ja fotim...pri tom, kedy len odlozim mojho Pentaxa, tak mi ho hned berie a sam skusa. a obed.....este som nejedla;-)

Jonathan.sk

... a čo ti niekto zjedol obed?? Človek ťa pochváli, a Ty sa ešte ježíš...

PetoH

Myslim, ze jonathan to myslel, ze nielen Panasonic, ale aj Pentax ti pekne foti :)

Psyloo

"aj" ??? trochu nechapem, Jonathan. Ja by som ho urcite nevymenila za ziadne Nikony a Canony z tej istej cenovej triedy.
a tak btw. foti ten, kto je za hladacikom a nie fotak;-)

Psyloo

diky vsetkym;-)
Adushka - na Stohu;-)bolo paradne, zvysok ti poslem na mail.

PetoH

Zaujimave je sledovat ako sa tu na hikingu objavili novi fotografi. Casom sa naucili viac a viac, neskor nakupili nove naradia atd. :) Kto bude dalsi?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky