Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hrebeňovka

Diskusná téma K fotke: Hrebeňovka

Naša hrebeňovka Malej Fatry tentokrát bola trochu netradičná: nastúpili sme v Stankovanoch, na začiatok sme si dali Šíp, ktorý síce patrí k Veľkej Fatre, ale potom mali sme možnosť vychutnávať si nočný výstup po zelenej na Medziholie s prespáním na Stohu. Na fotke pohľad od Stohoveho sedla smerom na Steny, teda druhý deň našej hrebeňovky.

Daulagiri

Mal by som to na túre nabudúce skúsiť, myslím že môj bude mať asi podobný účinok :-)

Psyloo

no aj my sme sa bali....ale som stale spevala, a moj spev vie odradit, nielen medveda;-)

Daulagiri

Pekná fotočka to musím uznať, aj farby.
Inak fakt odvaha isť dolinou Bystrička v noci. Ja som ňou išiel raz hore (ráno) a 3-krát dole (vždy večer) a samozrejme vždy sám. Je to pekný odľahlý úsek aspoň ja som mal ten pocit, vždy som sa tam poriadne bál že na mňa skočí macík zo svahu alebo spoza zákruty.

Jonathan.sk

Psyloo, dobre hovoríš: práve dnes si idem požičať 24-105, a som zvedavý aký z nej budem mať pocit.

Psyloo

Peto, presne mam taky isty pocit. mozno 17-
70 bolo by idealne, zatial viac nepotrebujem. a ta 18tka po prechode z Panasonicu sa mi strasne lubi.Mozno skor by som uvazovala nad kupou 10-20mm ako nad teleobjektivom.

PetoH

Suhlasim, po prechode z FZ7 na zrkadlovku s objektivom 18-55 nepocitujem nejake strasne obmedzenie. Skor naopak sa mi paci, ze mam tych 18mm, ktore dost casto vyuzivam. Pravdupovediac pod 36mm chodim pravidelne. Do tele sa oplati ist raz cas. Keby som mal do 100mm, tak by mi to stacilo skoro na vsetko... Ale ajtak sa najdu momenty, kedy mi vyslovene treba aj nad 200mm. No stale ide o to ako sa clovek prisposobi. Keby som hladal fotky na velky zoom, tak ich najdem, ale nehladam ich, lebo viem ,ze to nemozem fotit :)

Psyloo

nie, nie, to ma nebavi, mozno by sa este nasiel ten, ktory mi to odnesie, ale tele ma vobec nebavi.

Jonathan.sk

...ale Psyloo, veď ty si mocná z bryndze a rýchla z žinčice.Jeden teleobjektív ešte určite unesieš, veď sa tým ochudobňuješ o jednu z veľkých výhod zrkadloviek.

Psyloo

teoreticky ano, prakticky so zoomom som fotila uz velmi riedko, hlavne susedov v byte oproti;-) a k tvojej otazke - zoom mi vobec nechyba, a ked po nom zatuzim tak stale mam FZ-7. kazdopadne teleobjektiv nechystam sa kupit, ten hadam uz nikto by mi neodniesol pocas treku;-)

Jonathan.sk

... no počkaj , 18-55 alebo 36 - 432 , to je predsa rozdiel...

Psyloo

tak isto ako bez digitalneho;-) teda ziaden problem;-)

Jjano

O ktorom Salatine sa rozpravate? Nizke alebo Zapadne Tatry?

Psyloo

-> blahola,nesli sme od Kralovian cez Zobrak ale po zelenej na Medziholie dolinou Bystricky,ale si myslim ze aj tam mackovia urcite sa vyskytuju...a taki mladi zase nie sme;-)
Na ten Salatin jasne, super, ja tam chcem urcite, hadam ze sa vsetcy, ktori mame zaujem dohodneme. uz sa tesim;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky