Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Scarpa Escape GTX

Bacaardi

Ahoj Vladeno,

otazne je, ako moc mas topanky opotrebovane a ci je rozumne platit za vymenu podrazky ak topanky su v zlom stave celkovo.

ak su v dobrom, guma od makaru urcite nie je zly vyber. :-)

Vladeno

Zdravím. Na mojich escape-och =0) je nutná výmena podrážok,keďže sú už značne opotrebované i zošľapané z vonkajšej strany (tiež som taký čaptoš,čo našľapuje na vonkajšiu stranu). No a teraz k jadru veci. Uvažujem o repase pri u Makaru. Proste vymeniť vibram za robustnú gumu. Je takáto výmena realizovateľná a keď áno,je rozumná? Určite to bude i na úkor váhy. Vďaka.

Bacaardi

dobry vyber... celokozena, malo svov, dobra bota...

Pinciotti

Jasne, ja na to stale pozeram len z toho VT pohladu...Vsak som bol na horach aj minuly vikend, Podbanske, pohodicka, ale tam bola mimosezona...

Peter61

mimosezona ? ti sije ?http://www.svts.sk/index.php?a=319&PHPSESSID=3b981063fcfe5ef64048b39160314be3

Pinciotti

...až sme sa prebafkali do offtopic. No nič, vyskúšam podobné Scarpy a keď ich náhodou kúpim, napíšem

Peter61

Pinciotti, Bacaardi :
ked mi neprezradite, odkial mate tu travu, tak vas nakopem mackami !

Peter61

Missko, gratulujem ku sikovnej reklamacii.
Ja som za necele dva roky menil podrazku. Tiez som najprv zrusil cast podrazky vpredu, ale hlavne sa mi opotrebovaval vonkajsi okraj podrazky ( naslapujem na vonkajsiu stranu). Oprotreovanie bolo zodpovedajuce intenzite a sposobu vyuzitia.
Pneu na aute tiez nereklamujem, ked dezen je menej ako 3 mm, alebo je nerovnomerne opotrebovany kvoli nespravnej geometrii napravy.
(Tak ci tak, tieto Scarpy som dostal od predajcu vymenou za Garmont Pinnacle - vymena po cca roku kvoli tomu, ze mi uz nesedeli...)

Missko

Tak uz ich teraz nezahodim ked ich uz mam rok a pol no uvidime ci prezije ta podrazka tuto letnu sezonu ak nie budem pozadovat vratenie penazi.
Ale inak vsetko v pohode Scarpa je ok

Bacaardi

mne sa tak neodierali, a to ze som ich BRUTALNE nicil na tatranskych sklach...

pinciotti - GURU je guru, Peter je pan boh VHT sveta. ale urcite si najdes aj ine botky, napriklad Nepal Pro od scarpy su uzasne botky... ked ti nejde o zliabky.
mozno aj pouzitelnejsie univerzalnejsie ako escape.

Missko

Ja mam tiez tieto topanky a uz som ich dal raz reklamovat nakolko sa mi zacala rozpadat podrazka v prednej casti tam kde je ta hlupa diera na mačky. Teraz mam nove a mam tam aj ten kolik ktory sluzi ako vypln no zda sa mi ze sa zacina drat ta podrazka znova a po par turach na nejakom tvrdsom povrchu sa s nou stane to iste. Nemate takyto problem? Inak je to uplne super topanka az na tu dieru v predu na mačky zbytočne to zoslabuje podražku

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov